Veel komend nieuws!!!!

Please Share! Fight this 'Perfect' Crime!

Veel nieuws binnenkort, maar om de vijand niet al te veel voorsprong te geven. Even wat windstilte ingelast.

Als het goed gaat, kan maandag het boek in besloten kring besteld worden.

Uitsluitend voor eigen persoonlijk gebruik en na akkoord gaan met disclaimer.

Ik beroep mij met dat onderzoeksrapport, op mijn recht op zelfverdediging en vrije meningsuiting. Volgens mij kan dan dus het verhaal met naam en toenaam verteld worden! Ik wacht de rechter af die mij dat moet gaan verbieden. Iedere rechercheur heeft toch ook het recht om zijn onderzoeksrapport te schrijven met de namen erin?

Het zou al te gek voor woorden zijn, als die met initialen of zo moest schrijven. Hoe kunnen dan onderzoekers en burgers helpen met het bewijzen van deze reeks misdrijven?

In deel 1 schrijf ik ook uitsluitend over wat mij is overkomen, zonder dat ik nog maar wist wat er werkelijk achter mijn rug om gebeurde. Gewoon een merkwaardige autobiografie dus. Deel 2 en 3 zijn veel heftiger, maar de oplossing zit al in deel 1 verscholen. Zeker nu de geachte lezers een voorsprong hebben op mij.

Dit wordt een zee spannend boek, dat is mij al verteld door degenen die het gelezen hebben.

Er komen ook veel rechtszaken tegen mij, verteld mijn vrouw me. Wil niet zeggen wie en wil scheiden. Dus op grond van bedrog van familie en justitie. Bizar  hè? Ze krijgt in dat geval overigens 2/3 van wat we bezitten, misschien meer. Zolang ik het maar een jaar nog kan uitzingen en mijn boeken afmaken, vind ik het prima.

Volgens kenners moet dit een bestseller worden. Veel willen het uitgeven, maar mijn condities zijn inmiddels hoog. Ik ben nu zo ver gekomen, dat een uitgever niet meer met de winst hoeft weg te lopen. Dat kan ik zelf ook wel.

Later meer, dus…

Hans Smedema

Published by

Hans Smedema

High level Dutch man(Rotary member) who became the victim of an unbelievable conspiracy set up by his own family and by a criminal organisation of rapist. De Facto Stateless! Now fighting for 18 years but the Dutch government refuses to open an investigation. America offered help and maybe this case will run at UNCAT. Almost certain this case will be filmed.