Update per november 2007

Please Share! Fight this 'Perfect' Crime!

Update per november 2007

Na een lang stilzwijgen toch maar weer een update.

  • Onderstaande is info uit 2007. Later blijkt dat in 2014 haar dochter mij bekend dat de drie kinderen in 2003 zelf de wattenstokjes hebben verwisseld met die van familie schoonzoon(haar man) in opdracht Criminele organisatie onder leiding van mijn broer Johan met buurman Jaap Duijs en zo dus een valse DNA vaderschapstest creëerden! Wat mij dus op moment schrijven al 4 jaar ongeloof opleverde en tijdens latere zittingen rechtbank en hof veroordelingen en boetes te betalen aan de verkrachters van mijn vrouw!
  • Ook hebben haar twee zoons in 2003 een luchtfoto van 69 seks van mijn weerloze vrouw met buurman verkrachter Jaap Duijs gewist van mijn camera en email. Die ontkende ooit seks met mijn vrouw te hebben gehad voor een advocaat generaal! Waardoor ik machteloos weer werd veroordeeld!

Veel gebeurd

Inmiddels veel gebeurd. Deel 1 is klaar en al naar een tekst en redactiebureau, die heeft al een derde deel klaar. Met een week of twee kan dat klaar zijn. Donderdag 8 november 2007 zit ik bij een ontwerpbureau voor de omslag van de drie delen en voor de webshop plaatjes.

Offertes voor het drukken zijn al binnen. Dat lukt dus allemaal prima.

Planning is eerste week december de eerste oplage laten drukken. Hoeveelheid hangt af van de mensen die dit bizarre verhaal ook daadwerkelijk willen lezen. Bij Multatuli begon men het pas te geloven na zijn dood. Ik hoop dus maar wat eerder. Wat kan, gezien de belangstelling op deze site. Op de pagina die open is als deze site wordt opgestart, is onderaan een plaatje van de statistieken over het bezoek. Toch best veel mensen en veel pagina’s worden gelezen relatief dan. En dat zonder reclame en helemaal geen bekende links. Media zullen het wel doodzwijgen neem ik aan. Anders had men al lang eerder ingegrepen.

Eerst kan uitsluitend via deze Blog en website besteld worden. Via een normale uitgever kan niet, want er zal veel weerstand komen. Mijn eigen vrouw het meeste. Ze kan niet inzien dat ik wel eens gelijk kan hebben. Dus wil ze nu al naar een advocaat, die ik dan weer mee betaal. Mijn broers zullen dat ook wel willen. Afgelopen zondag is ze weer in Epe geweest voor een feest van mijn broers. Mij laat ze dan rustig thuis zitten in machteloze woede. Een prachtig voorbeeld van de gewetenloosheid van die broers en aangetrouwd. Wie gaat nu een echtpaar uit elkaar drijven? Heel eenvoudig…, mijn gewetenloze broers. Lijkt me duidelijk, dat mijn lieve vrouw wel direct een advocaat kan krijgen.

Binnenkort kan ingetekend – besteld – worden op het eerste deel ‘Vechten tegen het onbekende’ deel 1 – ‘Gruwelijk bedrogen’. 350 pagina’s paperback.

Het is een geautoriseerde autobiografie en ongecensureerde onderzoek versie. Dus enkel via disclaimer -‘men gaat akkoord het ‘enkel voor de oplossing van dit misdrijf te gebruiken’. Dat kan dus half Nederland zijn uiteindelijk. Ik verwacht rond 7 december te kunnen uitleveren. Dat eerste deel is cruciaal, omdat het feitelijk mijn verhaal al bewijst. Zoiets is onmogelijk te verzinnen. Bovendien is vrijwel alles te bewijzen zodra ik wel over een (integere) advocaat kan beschikken. Meerdere lezers vinden het spannend en pakkend geschreven. ‘De haren reizen je te berge’ was een uitspraak. Het heeft alles van een bestseller. Doordat je het leest met de kennis dat er iets verschrikkelijks is gebeurd, is het erg spannend, ondanks dat ik er op dat moment nog van niets weet.

Deel 2 – ‘Onmogelijke Flashbacks’. Komt ca. half februari 2008 uit en er kan ook ruim van te voren op ingetekend worden.

Deel 3 – ‘Verstoten & J’Accuse’, komt half mei 2008 uit. Kan ook ook ruim van te voren besteld worden.

Vervolgens een compactere trilogie versie, die wel gecensureerd zal moeten worden. Dan maak ik nog een filmversie. Ik heb als enige de film immers al gezien en weet dat die heel mooi gaat worden. Dus kleine moeite om een nog compactere emotionele versie te schrijven.

Ik heb besloten om een ‘Hans Smedema Amnesie Foundation’ op te richten. Die krijgt alle auteursrechten. De opbrengsten van de boeken en later filmrechten, kunnen dan beter aan ‘slachtoffers met amnesie’ gegeven worden. Hoewel mijn vrouw en ikzelf daar eerst ook toe behoren. Tenzij we een schadevergoeding krijgen. Zal ook zijn om meer begrip hiervoor te kweken. Dus donaties aan degenen die dat ook daadwerkelijk doen. Doelstellingen zal ik later bekend maken.

Ook zal ik beloningen uitloven die via de Foundation verstrekt kunnen worden aan degenen die helpen om deze gruwelijk reeks misdrijven openbaar te maken. Blijft gruwelijk, dat iedere advocaat het in een paar dagen bewijst, maar die zijn collectief laf geworden. Wat een laffe en gewetenloze beroepsgroep is dat zeg. Had ik niet voor mogelijk gehouden. Ze maken het mij onmogelijk om mezelf te verdedigen! Maar helpen iedere moordenaar wel onmiddellijk! Pure discriminatie en ongelijke behandeling, maar daar heb je weer een advocaat voor nodig en die willen niet! U begrijpt de situatie inmiddels wel neem ik aan?

Er is meer, maar ik kan in dit stadium niet alles vertellen. Volgens mijn vrouw kan ze me ieder moment laten opnemen ook nog. En dat dus zonder recht op verdediging. In Nederland! Nederland – Hufterland? En terwijl honderden gewoon op de hoogte zijn, maar zich nog steeds afvragen of ze een keer ‘oprecht’ zouden moeten worden?

Later…..

Hans Smedema Copyright 2007 Hans Smedema Drachten

Published by

Hans Smedema

High level Dutch man(Rotary member) who became the victim of an unbelievable conspiracy set up by his own family and by a criminal organisation of rapist. De Facto Stateless! Now fighting for 18 years but the Dutch government refuses to open an investigation. America offered help and maybe this case will run at UNCAT. Almost certain this case will be filmed.