Onderzoeksrapport te bestellen!

Please Share! Fight this 'Perfect' Crime!

Onderzoeksrapport te bestellen!

Oude post uit 2007! Boek is niet meer te bestellen, wel mijn Ebooks die feitelijk mijn schriftelijke verklaring zijn van wat mij is overkomen!

1.0 Ebooks Hans Smedema Affair!

Hier wat ik destijds schreef:

Zeven jaar nadat mijn geheugen in onsamenhangende flarden in maart 2000 begon terug te komen, is het dan eindelijk zover!
Sedert dat moment hield ik een soort dagboek bij, meer een gebeurtenissen boek overigens. Het heeft me drie jaar van mijn leven gekost om te begrijpen hoe gruwelijk onze totale omgeving ons heeft bedrogen.
Wij zijn door een hel gegaan sinds die tijd en nog. Dit misdrijf dat in 1972 begon met ernstig misbruik en mishandeling door die psychopathische schoften in Utrecht, is ook nu nog in volle omvang bezig. Nu in de vorm van een doofpot affaire die volgens mijn bescheiden (?) mening tot een internationaal schandaal zal leiden. Wat zeg ik, dat is het al, maar het wordt nog doodgezwegen.
Volgens mij het misdrijf van de eeuw! Tenminste ik ken geen andere verhalen zoals dit en gezien het ongeloof van ‘achterlijke’ medici, met name psychiaters, zal het ook nooit in het openbaar komen.

Dat een totale politieorganisatie, Openbaar Ministerie en Justitie hier juist de daders helpt zal niemand meer verbazen, want dat zie iedere dag in de krant al. Daders worden geholpen en slachtoffers worden aangeklaagd.
Dat politici hun struisvogel kop diep in de klei steken, zal ook niemand meer verbazen neem ik aan.

Het onderzoek. Inmiddels zijn een 364 pagina’s volledig klaar en geredigeerd. Niet door de normale boek beroepsgroep natuurlijk, die blijven hier ver vandaan en plegen daarmee feitelijk censuur, maar door mensen buiten het echte boeken vak natuurlijk. Bijna helden misschien.

De titel is nu definitief ‘Vechten tegen het onbekende’ geworden.
En het gaat hier om de ongecensureerde onderzoek versie Deel 1- Gruwelijk bedrogen
Feitelijk dus gewoon een onderzoeksrapport zoals dat normaal door een rechercheur opgesteld zou moeten worden, maar in Nederland dus door de slachtoffers zelf! Hier het ontwerp van de totale omslag.

Het boek zal, als alles goed gaat, in de loop van komend weekend 8 december te bestellen zijn. Het is uitsluitend via dit kanaal, mijn eigen vennootschap Human Power Services Int. B.V., te verkrijgen. En uitsluitend voor besloten en persoonlijk gebruik. En enkel om mee te helpen deze afschuwelijke reeks misdrijven te bestrijden en de schuldigen te laten berechten. Het recht moet zijn loop hebben nietwaar, hoewel dat in Nederland vrijwel onmogelijk is.

Ik zal de link hier toevoegen zodra mogelijk, maar het wachten was eerst op een betaal service Paynova, die normaal drie dagen duurt, maar hier (ingrijpen overheid?) al drie weken! Ze moesten goedkeuring hebben, vermoedelijk van groep Mengele, die van geen opgeven wil weten natuurlijk. Nu ook op de oprichting van de Hans Smedema Amnesia Foundation. Die was al veel eerder toegezegd vanuit Cyprus, maar dat bleek bedrog. Weer drie weken verloren, terwijl de Nederlandse burger nog steeds van niets weet. Nu rechtstreeks met een andere organisatie in Panama. Kan elk moment juridisch in orde zijn. Veel zaken duren langer en veel tegenwerking natuurlijk.

Niemand die het gelooft en dus ‘je bent gek’ en je mag dit niet uitgeven. Ze willen dat ik het eerst bewijs en pas dan mag ik een onderzoek, wat juist bedoeld is om bewijzen te verzamelen, uitgeven. In de omgekeerd denkende Nederlandse cultuur, is dat natuurlijk een logische gedachtegang. Daders mogen doen en laten wat ze willen, maar slachtoffers worden niet geholpen mogen niets. Al vier jaar lang heeft de totale ‘laffe’ advocatuur ‘geen tijd’! En nog steeds gaat bij niemand een lichtje branden ook nog. Hufters dus, waar ik nog zwaar op terug kom. Pure discriminatie en ongelijke behandeling. Moordenaars krijgen onmiddellijk ‘GRATIS’ juridische hulp. Zonder te hoeven bewijzen of ze wel of niet schuldig zijn. Een echtscheiding is bijna niet meer te voorkomen, bij gebrek aan hulp van of een advocaat of justitie zelf. Vanmiddag 7 december zitten we al bij de notaris!

De bestelprocedure zal uitsluitend werken via betaling vooraf. Wat kan door Ideal (dus gewoon via je eigen bank) en middels credit cards. Mijn/onze investering is een kleine 10.000 euro hierin. Dus nu maar afwachten, of de normale, wel integere burger, die ‘s morgens rustig in de file blijft staan, ons wil helpen, door dit gruwelijke verhaal te lezen en mee te helpen dit eindelijk af te stoppen. De media censuur, zorgt er voor dat dit verhaal nooit in het nieuws komt. Pas als ze niet anders meer kunnen, zullen deze hufters het toch maar publiceren, wel zo klein mogelijk natuurlijk. Dat is logisch, want het gaat om slachtoffers, en enkel daders krijgen media hulp.

In een gesprek met een journalist, ik dacht dat het om een cluster uitgever ging, blijkt dat hij het niet geloofd en dus de boot afhouden. Dus al weer censuur dus. Verdediging is vrijwel onmogelijk zo.

Meer later….

Hans Smedema

Published by

Hans Smedema

High level Dutch man(Rotary member) who became the victim of an unbelievable conspiracy set up by his own family and by a criminal organisation of rapist. De Facto Stateless! Now fighting for 18 years but the Dutch government refuses to open an investigation. America offered help and maybe this case will run at UNCAT. Almost certain this case will be filmed.