Spanje – Dolores

Please Share! Fight this 'Perfect' Crime!

Inmiddels is na veel geregel en zoeken, de zaak hier in Spanje wat op orde, zodat ik weer wat meer kan aanvullen.

Ik ben voorlopig neergestreken in een huurwoning in Dolores vlak bij Catral, wat weer tussen Elche, Murcia en Torreviega ligt. Ook niet ver van Alicante.

We leven dus nu duurzaam gescheiden zoals het heet, ik daadwerkelijk fiscaal in Spanje en Wies nog gewoon in Nederland. Beide lijden we ernstig onder deze opgelegde en afgedwongen scheiding en vertelden elkaar dat we zo nu en dan de tranen in de ogen hebben staan. ‘Burn in hell’ criminele overheidsorganisatie ‘groep Mengele’ denk ik dan steeds maar weer. Puur fascisme en orwelliaans. De leden, vooral ambtenaren en politici, daarvan zouden zwaar aangepakt moeten worden als je zoveel ellende en ronduit criminele acties gedoogd, zogenaamd om ons te helpen zeker? Dat gelooft echt niemand hoor! Maar van misdadigers en leugenaars is al bekend dat ze maar door en door gaan met hun leugens en er uiteindelijk compleet in verstrikt raken. Wat hier nu goed zichtbaar wordt.

Hoe goed ik er eigenlijk nu voorsta wordt me meer en meer duidelijk. Dat de dame van het CTIVD Paul Bremer als een persoonlijk vriend kende, zal zeker niet negatief geweest zijn. Dat ze tot een onderzoek heeft beslist is feitelijk al een bewijs van mijn gelijk in deze hele zaak. Ze zou nooit een onderzoek gestart zijn, zonder vooraf te checken of dit onzin van een idioot is, of op waarheid gebaseerde misdrijven waarbij alle rechten van de mens van mij/ons beiden geschonden zijn.

Dat vervolgens dan ook nog het Ministerie van Binnenlandse Zaken toch weer een onderzoek start, nadat ze eerst mij al schriftelijk meedeelden dat er zogenaamd(ze hebben politieke toestemming om te liegen) niets aan de hand was, geeft ook aan dat ik de heren daar met deze website en mijn strategie van openheid, en alles in een soort van dagboek of meer gebeurtenissen boek publicerend, grote moeite hebben inmiddels. Met openheid kun je altijd elk probleem oplossen, dat wist ik al heel lang, dus dit ook, hoewel het ook negatief uitwerkt soms en zeker door het ongeloof van de Nederlanders. Dit 35 jaar durende misdrijf van de overheid zelf, blijkt zo ongelofelijk, dat inderdaad niemand het zomaar durft te geloven.

Het kan bijna niet anders, dan dat het CTIVD het dringende advies aan het Ministerie van Binnenlandse Zaken geeft om onmiddellijk te stoppen met deze misdadige doofpot affaire, die zoveel mensen, justitie, ons als slachtoffers, medici, derden als getuigen, advocaten en familie er bij betrokken heeft. Alles wijst daar impliciet op. De enigen die dit nog kunnen tegenhouden zijn de politici, maar daar zal ik een zwaar gevecht tegen beginnen vervolgens. Dat zal hun dan later zwaar opbreken. Ze zullen dan als verraders van het volk de geschiedenis ingaan. Nu al is hun gedrag ten opzichte van ons ver beneden ieder niveau. Gruwelijk en onmenselijk. Nooit één gesprek met iemand zelfs maar mogen voeren!

Ben verder de zaak aan het verkennen hier en administratief aan het regelen.

Later meer…

Hans Smedema Copyright 2008 Hans Smedema Dolores, Spanje.

Published by

Hans Smedema

High level Dutch man(Rotary member) who became the victim of an unbelievable conspiracy set up by his own family and by a criminal organisation of rapist. De Facto Stateless! Now fighting for 18 years but the Dutch government refuses to open an investigation. America offered help and maybe this case will run at UNCAT. Almost certain this case will be filmed.