J’Accuse Politie!

Please Share! Fight this 'Perfect' Crime!

Ik beschuldig ook de Nederlandse politieorganisatie als geheel

Ik beschuldig ook de Nederlandse politieorganisatie als geheel. Niet de individuele arme politiemedewerkers natuurlijk. Want die kunnen hier niets aan doen, geleid door ‘achterlijke’ leiders die niet kunnen leiden.

Op mijn website hield ik al een pleidooi voor het oprichten van een totaal nieuwe organisatie naast het bestaande machteloze centraal geleide politie en OM orgaan. Maak een sterfhuisconstructie van de huidige antieke en bewezen onkundige ijzeren gordijn organisatie en geef een nieuwe organisatie wel goede bevoegdheden om op te treden. Prestatiegericht dus. Als vanzelf zullen criminelen beter bestreden worden, hogere salarissen uitgekeerd kunnen worden en minder verzekeringsgeld uitgekeerd. Ook veel minder ellende door rechtszaken en zo. Vergt wel de politieke wil om dat toe te laten als laatste verdediging tegen toenemende criminaliteit.

In mijn geval heeft de politieorganisatie het volgende fout gedaan, zeg maar rustig slachtoffers in de steek gelaten:

 • Na vakantie 1972 waarschuwt een vriendin politie dat mijn vriendin seks had met mannen, zonder het achteraf te beseffen! Nee, dan moet ze toch echt ZELF aangifte komen doen hoor. Dat kan ze niet? Tja, dan kunnen we niets voor haar doen. laat maar mooi lopen dan.
 • in 1972 na mijn waarschuwing van gijzeling van mijn vriendin, met een auto die dwars over een weg een straat blokkeerde, en de indringende waarschuwing aan een toevallig voorbij komende jongeman, liet men ons rustig gedrogeerd achter bij de daders. Vermoedelijk denkende ze slapen hier alleen maar. Hoe dat te ruimen is met die auto, de waarschuwing aan de jongeman, en de vele mannen met filmcamera’s in de flat van Jan van Beek, is voor mij niet te bevatten.
 • bij een later huiszoeking in 1972 begon men opzettelijk bij de verkeerde flat onderaan, in plaats van bovenaan. Dus konden de daders in alle rust de drugs achter op het parkeerterrein gooien en later weer ophalen. Politie was omgekocht stelt Jan van Beek en daar lijkt het ook op.
 • Politie werkte rustig mee met de ingestelde doofpot en ‘omerta’. helemaal geen probleem, maar misbruik ging rustig door. Medicus stelt vast dat mijn vrouw een opzettelijk afgebroken spiraaltje had, maar meld dit niet, of politie mocht niets doen?
 • in 1974 werd politie gewaarschuwd door de buren en constateerde een overval en misbruik. Maar deed conform de afgesproken ‘omerta’ niets! Misbruik kon gewoon doorgaan en zwangerschap van Jan van Beek begon. Wij mochten beslist van niets weten natuurlijk.
 • Door de ‘Omerta’ en ontbreken van optreden van politie, kon mijn arme vrouw in alle rust door diverse daders verkracht worden. Hans van der Heide uit Leeuwarden kon ook rustig met zijn personeel naar onze woning en één voor één laten misbruiken. Prachtig vond hij dat. Politie wist van niets, zweeg en deed niets conform hun opdracht tot ‘Omerta’.
 • Nieuwe zwangerschappen en geboortes, van vrienden en medewerkers Hans van der Heide Leeuwarden, Rieks P. en Jan de Vries, vaststelling niet van mij terwijl mijn vrouw zeker wist dat ze van mij waren, dus amnesie nog steeds in volle gang, maar geen actie conform de opdracht om ons als vogelvrij te beschouwen. Geen verweer, nee politie accepteerde het gewoon, alsof het de normaalste zaak van de wereld was. Hoezo de slachtoffers vertrouwen op de politie? Wat kan dat ons schelen? ‘Befehl ist befehl’ toch? ‘Omerta’ heerst nog gewoon in volle glorie.
 • In 1978 waarschuwt bouwvakker politie dat mijn vrouw steeds opnieuw verkracht werd door meerdere bouwvakkers, maar ze moest dan wel even zelf aangifte komen doen. Wat nu juist niet kan met amnesie en verdringing. Dus liep misbruik gewoon door. Is politie achterlijk? Geen lerend vermogen?
 • In 1980 opnieuw zwangerschap, nu van vriend en buurman Jaap Duijs, maar politie laat het rustig gebeuren, terwijl men het zo had kunnen vaststellen (bekend was dat ik onvruchtbaar was gemaakt), net als de andere kinderen overigens. Nee, ‘Omerta’ en ‘Behfehl ist befehl’. Wij doen als politie dus lekker niets en waarschuwen de argeloze slachtoffers ook maar niet. Het is immers ons probleem niet! Wij zijn een centraal geleide antieke organisatie en vinden dat prima zo. Leiders die daartegen in opstand komen? Nee, die hebben we niet bij politie. Nooit gehad ook niet en zullen er ook nooit komen.
 • In 1991 opnieuw verkrachting in Oranje Hotel met als indirecte getuige mr. Ruud Rosingh hoofd officier van Justitie Leeuwarden. Die onderzoek start met politie, maar dit wordt direct gestopt op bevel van ‘College Procureurs Generaal’ en ‘groep Mengele’. Omerta in volle glorie, en Politie vindt het prima zo. Nee, wij doen enkel iets als het ons wordt opgedragen! En de slachtoffers dan? Nee, dat is ons probleem niet. ‘Befehl ist befehl’.
 • Rotary Leeuwarden-Zuid begrijpt het niet en vraagt hoofd politie om een onderzoek. Maar dat mag niet en men laat het dan maar, omdat immers Justitie zelf en politiek er bij betrokken is en het dus wel ‘goed’ moet zijn. Verkrachting, en veel meer? Tja, maar Justitie vind het goed, dus… Hans tenminste waarschuwen en medisch laten behandelen? Nee, mooi laten lopen, niet mee bemoeien. Politie blijft mooi niets doen en dus misdaden gedogen als die tegen Hans en W. worden gepleegd, waarschuwen? Nee, daar kunnen we niet aan beginnen.
 • April 2000 Hans Smedema krijgt stukken geheugen terug die precies kloppen met het al bekende verhaal. Politie laat hem rustig naar een psychiater gaan, denkende dat hij wellicht plotseling paranoïde is! Zes psychiaters verklaren hem vervolgens bij gebrek aan bewijs inderdaad paranoïde. Als je het niet kunt bewijzen, dan ben je bij ons paranoïde. Slik maar wat anti psychotica, wat kan ons het schelen. Proberen hem zelfs gedwongen op te laten nemen en met giffen kapot te krijgen! De ‘Omerta’ moet in stand blijven. Want zowel politie als psychiaters weten dat hij juist beter is geworden, maar zwijgen conform de ‘Omerta’. Over het doen van aangifte wordt niet eens gesproken nog.
 • April 2004 opnieuw proberen van aangifte door Hans Smedema, maar politie zwijgt opnieuw en doet lekker niets conform de afgesproken ‘Omerta van ‘groep Mengele’. Hans Smedema is het VERBODEN om aangifte te doen! Doodgezwegen en GEEN informatie verstrekt! Eigen verantwoording als organisatie? Slachtoffers vertrouwen op politie? Nee, dat kan ons niet schelen. ‘Befhel ist befehl?
 • Van politie is nooit meer iets vernomen. Zelfs klachten bij OM hielpen niet en ook een art 12 procedure niet. Slechts het stilzwijgen en de ‘Omerta’.

Hoe kan zoiets in een rechtstaat Nederland gebeuren? Totaal rechteloos gemaakt. Er komt GEEN onderzoek, niets! Dit is toch niet mogelijk? Ik moet dus wel paranoïde zijn? Nee, het is echt gebeurd, dat is inmiddels duidelijk genoeg, maar mensen zijn per definitie laf en kijken liever de andere kant op bij misdrijven. Bedenk wel dat hier dus een misdadige druk op de politie is gezet door de criminele organisatie ‘groep Mengele’. Dus als men later wat wilde, dan was men in overtreding en kon nota bene worden ontslagen! De echte schuldigen zitten hogerop bij OM, College van Procureurs Generaal, en bij Tweede kamer. Een nog onbekende ‘Fuhrer’ moet het brein hierachter zijn en de rest vind het wel goed zo.

ing. Hans Smedema

Copyright 2007-2010 Hans Smedema Drachten.

Published by

Hans Smedema

High level Dutch man(Rotary member) who became the victim of an unbelievable conspiracy set up by his own family and by a criminal organisation of rapist. De Facto Stateless! Now fighting for 18 years but the Dutch government refuses to open an investigation. America offered help and maybe this case will run at UNCAT. Almost certain this case will be filmed.