Emigreren of Politiek Asiel?

Please Share! Fight this 'Perfect' Crime!

Een belangrijke afweging is of je onder deze omstandigheden hier moet blijven in Nederland of niet. Vluchten en emigreren? Of blijven vechten tegen een corrupte overmacht zonder enige hulp?

 • Medisch – De situatie is dat geen medicus en vooral psychiater is gevonden die mijn of onze belangen wil verdedigen. In tegendeel ze doen er alles aan om te liegen en te bedriegen. Medische files worden deels verborgen gehouden en wat eerst een litteken was en hoe ik daar toch aan kwam. Dus is de juiste behandeling voor mijn vrouw onmogelijk in Nederland! Sterker nog ze willen mij (!) gedwongen behandelen! Terwijl ik juist beter ben geworden! Tuchtcollege is een farce, geen tijd aan verspillen!
 • Juridisch – geen enkele hulp van juristen of advocaten mogelijk. Stelselmatig liegt men tegen mij, of ons. Ze zeggen geen tijd te hebben, maar wie geloofd dat nog na vier jaar! Of ze geven aan het niet te geloven en dus geen actie te kunnen ondernemen. Maar ze weten vermoedelijk veel meer, dus werken dan rustig mee aan de doofpot. Dus ben ik rechteloos gemaakt. De meest beroemde kantoren hebben al jaren (!) geen tijd, maar nemen wel andere opdrachten aan!
 • Overheid – Justitie zal niets doen en politie mag niets doen en doet ook niets. Veel verkrachtingen waren bekend, maar geen enkele actie! Dus ben ik(wij) vogelvrij in Nederland. Aangifte mag niet en onderzoeken worden geweigerd. Ook als mijn arme vrouw wordt verkracht door twee vrienden van Hans van der Heide, vrijwel onder de ogen van de Hoofd Officier van Justitie Leeuwarden. Mr. W.R. (Ruud) Rosingh zelf nota bene. Dus totaal rechteloos! Corrupt!
 • Familie – Vinden het zo prima. Liegen en bedriegen alsof het gedrukt staat en al sedert 1973. Dus zijn voor mij totaal afgeschreven, wil ik niets meer mee te maken hebben. Helaas gaat mijn lieve W. nog rustig naar de feestjes van de familie. Ze bellen haar glashard nog steeds op en drijven ons daarmee nog meer uit elkaar. De gewetenloze schoften.
 • Kinderen – doen alsof hun neus bloed. Ik ben gek volgens de oudste zoon, de rest zwijgt, hoewel ze hoogstwaarschijnlijk al op de hoogte gesteld zijn. Laten mij/ons rustig wegkwijnen, zolang het maar niet uitkomt, dat ze feitelijk bastaard kinderen zijn. Ze vinden diegenen die hun dit hebben aangedaan juist ‘heel aardige mensen’! Dus ben ik totaal geïsoleerd en is het misdrijf van de eeuw, onbespreekbaar. Niemand om eens tegen aan te praten. Niet samen vechten tegen het onrecht. Niets!
 • Vrouw – denkt dat ik gek ben en wil dat ik weer de oude Hans wordt. Wat onmogelijk is. Ze gaat vrolijk juist naar de feesten van de familie, die haar juist bedriegen! Terwijl ik thuis machteloos en met stomheid geslagen, dit onrecht mag aanschouwen. Ze wordt ook nog steeds gemanipuleerd en wellicht indien nodig zelfs (?) gedrogeerd met middelen, wat haar zuster Klazien immers ook rustig bij mij heeft gedaan. Psychiater Onno van der Hart zal dat aanbevolen hebben. En mijn broers in Epe probeerden dat ook al gewoon te doen. Alsof het doodnormaal is. Gedoogd door de overheid. Zal zogenaamd een ‘behandeling’ zijn? Bedacht door prof.dr. Onno van der Hart als de ‘Nederlandse Mengele’ zelf?
 • Hulp – Alle hulpverleners geven niet thuis. Zelfs cliëntenbond wil (of mag) niets doen en wensen je sterkte. Slachtofferhulp geeft al jaren niet thuis.

Wie zou blijven wonen en leven in een land waar dit allemaal mogelijk is?

 • Rechteloos en machteloos, maar wel belasting betalen, zodat we onze tegenstanders/criminelen feitelijk zelf financieren en de rest door de argeloze onwetende belastingbetaler! Waar dus de geheime dienst opdracht heeft om er voor te zorgen dat niemand ons kan gaan helpen en de burgers niets te weten komen.
 • Zelfs belastingadviseurs worden bezocht en mogen geen ‘verkeerde’ adviezen geven. Adviezen over vertrek naar buitenland is hun verboden! Accountants mogen niets zeggen of doen en moeten bepaalde zaken verzwijgen! Tegen hoge extra kosten voor…, juist… ons, de slachtoffers! Pensioen berekeningen worden achter mijn/onze rug om even geregeld. Vermoedelijk omdat ‘zij, dus Groep Mengele’ vinden dat het beter is voor….? Ik mag dat niet weten, dus verbergt men dat voor mij gewoon.
 • Het recht om mijn vrouw te mogen beschermen is mij al sedert 1972 ontnomen. Eerst door de daders, vervolgens dertig jaar lang door de Nederlandse overheid in de vorm van de criminele organisatie Groep Mengele. En nu nog steeds.
 • Het recht op eigen kinderen is mij ontnomen door de daders, waaronder Jan van Beek. En vervolgens door de overheid middels ‘Groep Mengele’. Het was wellicht te herstellen geweest.
 • Het recht om zelf te mogen beslissen over dit soort zaken en bijvoorbeeld te bekijken of ik weer vruchtbaar gemaakt kon worden, is mij ontnomen, want ik mocht van niets weten. Doodnormaal bij deze Groep Mengele. Monddood en rechteloos gemaakt.
 • Het recht om dan kinderen te mogen adopteren in plaats van het opvoeden van kinderen van willekeurige verkrachters, is ons ontnomen, want we mochten van niets weten. Nu nog steeds niet. Laat maar mooi misbruiken. Gewetenloos!
 • De juiste behandeling die alles in weken had kunnen oplossen is ons onthouden!
 • Het recht om op de hoogte te worden gesteld van het feit dat ik niet paranoïde was, maar inderdaad het slachtoffer van gruwelijke misdrijven, is mij in 2000 en daarna ontnomen. Hans mag van niets weten hoor! En zogenaamde vrienden en familie doen rustig mee. Ik mag niet het leven leiden wat ik zelf wil, maar moet doen wat zij voor mij/ons bedacht hebben.
 • Geen juridische hulp voor ons mogelijk. Balling in eigen land, feitelijk heimelijke gijzeling.
 • En dit alles mag ik met een Post Traumatisch Stres Syndroom PTSS zelf maar proberen op te lossen. Dus in Nederland moeten slachtoffers ZELF nu tegen hun gepleegde misdrijven, maar ´even´ oplossen en bewijzen! De omgekeerde wereld, maar dat is alles in deze bizarre thriller. En niemand die het ook maar iets kan schelen! Geen hulp, geen reacties, niets! In dit land wil ik niet blijven!

Gezien bovenstaande lijkt mij het aanvragen van ‘vluchtelingen status’ of ‘politiek asiel’ mogelijk. Daarvoor zijn die regelingen gemaakt tenslotte. Dit gaat volledig tegen de ‘Rechten van de Mens’ in. Of anders gewoon emigreren. Naar een land wat wil helpen om dit onrecht ongedaan te maken, dus mijn arme vrouw wel correct te behandelen, heeft de voorkeur. Dat is Amerika, want die zijn al op de hoogte en hebben vroeger ook al hulp aangeboden. Dat ging toen verloren door mijn onmiddellijke verdringing, maar ik hoop dat het nog steeds geldig is. Ayaan achterna dus. Multatuli is indertijd ook gevlucht meen ik.

Ook moet het boek uitgegeven worden. Dat vergt juridische hulp en niet een omgeving die het doodzwijgt zoals hier in Nederland. Met wat publiciteit was dit al jaren geleden opgelost en zelfs nooit gebeurd na 1973. In 1975 kwam mijn geheugen al terug, dus was het kinderlijk eenvoudig geweest om het te stoppen. Ik had vrijwel al het misbruik na die tijd kunnen voorkomen en de schuldigen aanklagen.

Landen waar ik zo heen wil voor mijn laatste jaren zijn Frankrijk ‘De Provence’, Spanje ‘Costa Blanca’ en Italië ‘Toscana of Umbrie’. Maar het land wat het meest en snel kan helpen, is Amerika, waar dit nooit had kunnen gebeuren. Het zou niet zijn toegestaan!

In mei vakantie naar Spanje en in juni naar Toscana gepland. Vervolgens in de zomer Amerika bezoeken en zien wat daar mogelijk is. Daarna kan ik een degelijke gefundeerde beslissing nemen.

Meer later…

Hans Smedema, Drachten

Published by

Hans Smedema

High level Dutch man(Rotary member) who became the victim of an unbelievable conspiracy set up by his own family and by a criminal organisation of rapist. De Facto Stateless! Now fighting for 18 years but the Dutch government refuses to open an investigation. America offered help and maybe this case will run at UNCAT. Almost certain this case will be filmed.