Censuur & Ongeloof!

Please Share! Fight this 'Perfect' Crime!

Censuur en Ongeloof

Om je boek bij Centraal Boekhuis en daarmee in de boekhandel te krijgen, kost een 3000 euro per jaar plus kosten opslag en verzending.

Voor een kleine starter met nu nog maar één boek nogal stevig. Als het aanslaat nog wel te doen. Daarom zijn er zogenaamde cluster uitgevers. Er was er één met de naam ‘De Vrije Uitgevers’ in Amsterdam. Dat zag er goed uit en na telefoontje kon ik me wel aansluiten. Gevraagd naar iemand die verzending en verkoop op zich kon nemen en dat bleek Bookalike.nl

Maar tijdens gesprek bleek dat zowel Bookalike als De Vrije Uitgevers bang waren voor smaad. Nog zonder het boek te hebben gelezen. Ook na lezen door Bookalike wilde men daar niet verder. Toch angst voor het uitgeven van ‘Het dagboek van een gek’ zoals mijn lieve vrouw, zonder de inhoud te kennen nog, het zo prachtig noemt. Volgens mij overigens wel een vorm van censuur vooraf. Mij lijkt dat je het aan de rechter over moet laten om te beslissen wat wel en niet mag en ik zal me daar ook aan houden als het internationaal gezien rechtvaardig is of zelfs lijkt.

Ik sprak met de aardige Gerard Keijzers van De vrije uitgevers, die zich ook journalist noemde, en tot mijn verbazing besloot hij op grond enkel al van het feit dat ik stel dat zelfs de Leeuwarder courant achteraf was gewijzigd (Hoofd Officier Justitie mr. Ruud Rosingh verhaal) in februari 1991, dat dat onmogelijk was en ik dus (!) wel ‘gek’ moest zijn. Wat precies is wat de BVD/AIVD toen wilde bereiken daarmee, sluwe ‘gestapo-jongens’ daar. Hij geeft aan dat ze mijn niet meer actieve bedrijf Human Power Services Int. B.V. die even als eigen uitgever dienst doet, toch maar niet tot hun cluster toelaten! Toch vrij risicoloos lijkt me als ik er al voor zorg, dat de uitgever een eigen bedrijf is! Toch? Censuur? Of voorzichtigheid? Vreemd vond ik het dat ‘De Vrije Uitgevers’ op hun website aangeven dat hun boeken GEEN ophef mogen veroorzaken. Terwijl toch iedere goede journalist en schrijver weet, dat een boek pas echt ‘groots’ is en een bestseller wordt, als het juist WEL ophef veroorzaakt! Of ben ik nou gek?

Ik zit al zeven jaar te proberen om dit te bewijzen en Gerard ziet kans om te bewijzen dat ik wanen vertel, in een uurtje tijdens een broodje. Toch knap hoor, maar ook tekenend voor het gevecht wat ik moet leveren. Het gevecht tegen onnozelheid en ongeloof. Elders noem ik dat zelfs ‘achterlijkheid’, maar ‘achterlijke onnozelheid’ is vermoedelijk de uitdrukking die het meest juist is. Een zware taak, als zelfs psychiaters het niet kunnen bevatten en geloven. Dubbele persoonlijkheid is in Nederland nog nooit voorgekomen, dus (!) bent u gek. Ze zijn zo stompzinnig en ‘achterlijk onnozel’ dat ook al spijker je hun vast op iemand met een emotionele dubbele persoonlijkheid, dan nog zullen ze het bestaan ervan ontkennen. Nederland-Hufterland in optima forma. Ongelofelijk, er moeten tientallen zijn in Nederland die ergens wegkwijnen. Hulp? Vergeet het maar in Nederland-Hufterland. Mijn website www.nederland-hufterland.nl is onder constructie.

Dus zal ik moeten wachten met het boek in de boekhandel te brengen voorlopig. Wel goed omdat het mooi zou zijn als deel 2 en 3 ook praktisch klaar zijn. Pas samen geven ze immers het totale beeld en voldoende bewijs, een soort drie componenten systeem. Pas als je alle drie hebt gelezen kun je het begrijpen. Een psychologische thriller volgens mij. Hoewel het hele mysterie al heel mooi in deel 1 beschreven wordt als je tussen de regels door weet te lezen. Veel spannender om dat eerst te lezen en onschuldig genoeg om niet verboden te kunnen worden. Totale verkopen bedroegen per 1 januari maar liefst 0 (nul) exemplaren en per 1 februari 1 (één) exemplaar! Zelf getest of het wel kan, en dat lukt mij wel, en ook Gjalt Biesma lukte het vanuit Zwolle op mijn verzoek. Dus geen ingrijpen van groep Mengele of AIVD nog lijkt me? Hoewel de toestemming ruim drie weken duurde bij Paynova, wat normaal drie dagen duurde! Zit er heimelijk toch een filter op? Of de gewone angst en lafheid van Nederland-Hufterland voor ‘het dagboek van een gek?’ Eerst onderzoeken en dan pas oordelen? Nee, daar kunnen we niet aan beginnen.

Ook valt weer op dat vrijwel alle reacties op het persbericht van Gjalt Biesma uit Zwolle die in forums besproken worden, negatief zijn. Maar een enkeling is blijkbaar in staat om dit te bevatten. Wat nu negatief is, maar later de verbazing en mediabelangstelling juist veel groter zou moeten maken. Wel gereageerd op bijvoorbeeld Zaplog, maar het is onmogelijk voor mij om het hele verhaal daar nog eens opnieuw op te schrijven en uit te leggen. Ik moet nu mijn boek deel 2 maken en er zijn nog andere zaken, zoals, belastingdienst en mijn scheiding proberen tegen te houden tot er nog meer bewijs is. Wisten jullie dat belastingdienst zich nu op het standpunt stelt, dat ik recht had van mijn eigen vennootschap op een aanvulling op mijn uitkering van De Amersfoortse verzekeringen, en dat ze dus (!) loonbelasting gaan heffen? Dus over geld wat we NOOIT kregen, bij gebrek aan inkomsten in die vennootschap, moeten we nu WEL loonbelasting betalen. Zuiver omdat de belastingdienst vindt dat het wél had gemoeten! Grappig hé? Zojuist een rekening van 367.000 euro ontvangen over 2002 alleen al! Zal toch wel fout zijn? Of maakt onderdeel uit van de ‘hetze’ van groep Mengele tegen Hans Smedema die zich niet langer laat ringeloren? Er lopen al meerdere procedures bij de belastingrechter.

Daartoe heb ik besloten om me niet meer in te houden bij dit eenzame gevecht. Tot nu toe heb ik me keurig gedragen, relatief dan. Het is een oneerlijke strijd tussen mij en de Staat der Nederlanden, gesteund door al hun/ons belastinggeld en onderdelen van justitie, geheime dienst, politie, betrokken medici en anderen zoals onze wederzijdse laffe familieleden. Ik moet het vrijwel alleen doen en met weinig financiële middelen. Ik verklaar dus al mijn vijanden de oorlog! Dus heb ik bij de vaste pagina’s ‘pages J’accuse’ linksboven in deze Blog de ergste daders nu toegevoegd met naam en al. Dat moet toch een reactie uitlokken lijkt mij, waardoor er later meer kans op hulp ontstaat. Dat is namelijk smaad, als het niet waar zou zijn. Maar het is wel waar en dus een kwestie van of het bewezen kan worden en vooral of mij dat is toegestaan in Nederland-Hufterland. Zonder juridische hulp weet ik dat niet. De vloek over de Ministerraad is ook niet niks, maar zullen ze wel niet op reageren als ze verstandig zijn. Jammer.

Toch onvoorstelbaar, dat nu ik alle daders/vaders van de kinderen weet, een honderd getuigen, schriftelijk van uroloog Smorenburg heb dat mijn beide zaadleiders onderbroken waren (dus bewijs van het heimelijk onvruchtbaar maken in 1972), eerste klas getuigen als Herman van Kesteren RA en oud ambassadeur Paul Bremer, werkneemster Elise B. van broer en leider groep Mengele mr. J. Smedema en toch rustig iedereen blijft stellen dat het niet waar kan zijn. Er bestaat geen enkel dossier, dat zo goed uitgewerkt is, als het mijne. Dat vertelde zedenrechercheur Haye Bruinsma van politie Drachten mij al in april 2004 nota bene en sedertdien heb ik nog veel meer gegevens opgespoord.

Zeer merkwaardig, dat niemand nog denkt na zeven jaar, waarom onderzoeken we dit niet even? Een fluitje van een cent voor een goede rechercheur. Als hij niet bedreigd wordt door de overheid dan! Ik denk bijvoorbeeld te weten wie de foto’s nog heeft die haar vader heeft gekocht van huisbaas Jan van Beek. En ik weet de vermoedelijke plaats van 3 kopie’s van de geheime Nederlandse files die Al Rust en de CIA in Frankfurt zagen rond 1983! Maar naar wie moet ik toe met die informatie? Politie en/of Justitie zouden in een normaal wél (!) integer land de aangewezen instanties zijn. Maar die willen mijn aangifte niet eens opnemen en mogen niets doen weet ik al van College PG-Hufters in Den Haag. Dus zouden de foto’s juist weg gemoffeld worden. ‘Nee, we hebben niets gevonden hoor’. Weet u nog van de verdwenen foto rolletjes van die arme 6000 moslim mannen? Per ongeluk belicht! Ja, dat zullen wij geloven zeker.

En gemakkelijk is te bewijzen dat de kinderen niet van mij zijn. Maar ik kan de kinderen niet dwingen tot een DNA-test. Juridisch is het hun keuze, niet de mijne. Op een dringend verzoek van mij, om ons huwelijk te redden, hebben ze niet eens gereageerd! Ongelofelijk, maar dat is alles aan deze zaak. Ook is het vrijwel zeker, dat politiek is goedgekeurd, dat de test vervalst mag worden op medische gronden. Prof.dr. Onno van der Hart zijn duivelse werk. Dus schiet ik daar niets mee op als zal het aangeven dat ze wel van mij zouden zijn en zal het juist tegen mij gebruikt kunnen worden. Sluw allemaal niet? En volgens mijn vrouw willen de kinderen het slechts één keer nog. En dat is te weinig. Dat zou juist een goede reden zijn om vervalsing af te dwingen door de AIVD op bevel van de Staat der Nederlanden zelf. Het eerst gewaarborgd en indien fout (dus wel mijn kinderen) zal in het buitenland het nog eens moeten gebeuren en onder toezicht van wél integere mensen!

Vrijwaring voor getuigen Elise B., mr Ruud Rosingh en Paul Bremer zou ook zo alles bewijzen, maar nee ik krijg natuurlijk geen vrijwaring voor hen van de Staat der Nederlanden! Volgens Donner hoeft een Staat niet mee te werken aan het leveren van bewijs over eigen fouten en misdrijven! De achterlijke schoft! Hij begrijpt zelf nog niets eens wat hij daarmee zegt! Hij keurt daarmee goed, dat de Staat fraude pleegt! Hoe achterlijk zijn deze mensen? En de politici intussen? Die steken hun koppen met roomboter op hun hoofd weer in de Nederlandse klei en zien toevallig even niets. Ongelofelijk.

Nog steeds kan ik de laffe houding van de advocatuur totaal niet bevatten. Wel moordenaars, maar geen slachtoffers helpen, je moet maar durven. Ongelofelijk hoe laf en gewetenloos. Ik zou me doodschamen als beroepsgroep en onmiddellijk mijn hulp aanbieden. Maar dat kan weer niet als je laf bent, zo zitten ze in een vicieuze cirkel van hun eigen lafheid vast. Nederland-Hufterland in optima forma. later nog diverse advocaten gevraagd om ons als slachtoffers bij te staan, maar nee hoor, geen tijd of willen niet!

Op de engelse site www.fightingtheunknown.com introduceer ik een nieuw begrip namelijk ‘Dutch thinking’! Dat is omgekeerd denken. In deze zaak, maar ook in andere zie vrijwel standaard omgekeerd denken. Dus als het ethisch zou zijn om op een bepaalde manier te denken, dan kiest men in Nederland-Hufterland standaard het omgekeerde. Zal het binnenkort ook hier nog even plaatsen.

Ook leuk om te weten lijkt me, dat de website Klokkenluidersonline.nl censuur pleegt. Ze weigeren al jaren om mijn verhaal te publiceren. Terwijl ze aangeven dat elke klokkenluider dat zou mogen doen. Probeerde een twee weken geleden op hun nieuwe site in te loggen, maar mijn wachtwoord werkt niet meer. Opnieuw aangemeld, maar krijg geen wachtwoord meer toegezonden. Geen reactie ook op mijn berichten daarover. Dus media boycotten dit verhaal en zwijgen het ook liever dood. Waarom? Geen idee, vermoedelijk afspraken met overheid?

Eind januari 2008 wordt door De Telegraaf een advertentie als speurder, verwijderd, omdat iemand waar ze de naam niet van willen noemen, hun heeft wijsgemaakt dat het boek smaad is en mensen zwart maakt. Bij navraag gaat het eigenlijk om deze website. De Telegraaf pleegt dus alweer censuur, zonder dat aan de rechter over te laten! Eerder heb ikmet John van den Heuvel gesproken, en die deelde mij al mee, dat De Telegraaf hierover niets(!) wil publiceren! Doodzwijgen en cordon sanitaire dus! Leeuwarder Courant idem!

Later meer…

ing. H. ( Hans) Smedema Copyright 2008 Hans Smedema Drachten

Published by

Hans Smedema

High level Dutch man(Rotary member) who became the victim of an unbelievable conspiracy set up by his own family and by a criminal organisation of rapist. De Facto Stateless! Now fighting for 18 years but the Dutch government refuses to open an investigation. America offered help and maybe this case will run at UNCAT. Almost certain this case will be filmed.