Statement hoorzitting Hof van Discipline Assen

Please Share! Fight this 'Perfect' Crime!

mr. Cnossen, Deken Leeuwarden/Friesland van de orde van Advocaten weigert om mij een andere advocaat toe te wijzen. Dit omdat immers mr. A. Speksnijder mij niet geloofde en slechts sociale gesprekken voerde, zonder mij dat te vertellen, met een tarief van 185 euro per uur. Lang leve onze hoogstaande (of laffe?) advocatuur!

Tegen die beslissing heb ik beroep aangetekend bij het Hof van Discipline. Die zaak diende vandaag 12 februari 2007 in Assen en ik heb daar het volgende statement uitgesproken:

Hoe kan het dat:

 • een oud voorzitter van Rotary Leeuwarden-Zuid met daarin bekende mensen als Henk Kroes en Rienk Wegener Sleeswijk, kamerheer Koningin Friesland,
 • oud directeur ingenieursbureau IHN later onderdeel Grontmij,
 • die als headhunter op hoog niveau in heel Noord Nederland succesvol heeft geopereerd, en van onbesproken gedrag,
 • die honderden directeuren en MT leden belangeloos en onbetaald advies heeft gegeven als die tijdelijk in nood waren, waaronder ook juristen
 • met twee HTS diploma’s en volgens recente test nog steeds (!) ruim boven gemiddeld intelligent,
 • volgens tests Universiteit Groningen niet (!) psychotisch,
 • die feitelijk om medische hulp vraagt voor zijn arme vrouw,

 • Zomaar zelf (!) paranoïde kan worden verklaard, doodgezwegen in de media, en al vier jaar lang GEEN juridische hulp krijgt bij zijn verdediging in de zaak van de eeuw tegen een criminele organisatie ‘Groep Mengele’ binnen Justitie/overheid zelf?
 • Waarbij tot drie maal toe een moordaanslag op mij is gepleegd, en een buurman daadwerkelijk is vermoord.
 • Waarbij ‘Groep Mengele’ files en bewijzen gewoon kan laten verdwijnen zonder dat iemand daar bezwaar tegen maakt!

 • Waarbij getuigen en relaties worden geïntimideerd door overheidsmedewerkers en een Hoofd Officier van Justitie Ruud Rosingh zelfs wordt overgeplaatst als die in 1991 wat onderzoek laat doen? Kosten voor de onwetende arme belastingbetaler van miljoenen!

 • De Nederlandse Watergate, terwijl De Rechten van de Mens, maar ook normale integriteit voorschrijven dat onmiddellijk hulp geboden moet worden?

Antwoord:

 • Opzettelijke onnozelheid, angst, en achterlijkheid van oppervlakkige dienstverleners.

 • ‘De aarde is plat, ik zie het toch zelf’ figuren. Alles wat langer duurt dan vijf seconden nadenken, wijzen ze al af. Deze zaak gaat hun bevattingsvermogen al ver te boven.

 • Een mensonterend laffe opstelling van met name de advocatuur in het algemeen die slachtoffers gewoon discrimineert, uitzonderingen die na vier jaar nog steeds niet gevonden zijn, daargelaten.

Iemand vroeg nog waarom ik mijn vennootschap ook had genoemd als claimant. Dat was omdat ik een deel van de claim aan mijn eigen vennootschap had gecedeerd. Meer kans als de samenzweerders ‘Groep Mengele’ niet aan mijn vennootschap hebben gedacht vroeger. Dat kan het hun knap lastig maken, maar zonder topadvocaat hebben deze schoften nog gewoon vrij spel. Ik noem ook nog dat het toch ‘waanzinnig’ is dat ik als slachtoffer hier zelf als leek mijn zaak moet bepleiten, maar dat vindt men geen probleem blijkbaar.

Men had verder geen vragen.

Uitspraak in april. Wedje? Ze wijzen het als kennelijk ongegrond af en geven mr. Cnossen dus gelijk. Ik wacht het ook niet af, maar publiceer alles wat belangrijk is. Tegen openheid kan de ‘Groep Mengele’ nooit op, tenzij ze nog een vierde moordaanslag willen doen.

ing. Hans Smedema Copyright 2007 Hans Smedema Drachten.

Published by

Hans Smedema

High level Dutch man(Rotary member) who became the victim of an unbelievable conspiracy set up by his own family and by a criminal organisation of rapist. De Facto Stateless! Now fighting for 18 years but the Dutch government refuses to open an investigation. America offered help and maybe this case will run at UNCAT. Almost certain this case will be filmed.