Spanje – politiek asiel!

Please Share! Fight this 'Perfect' Crime!

Overwegingen om te vluchten zijn de volgende:

 1. De situatie met mijn lieve charmante vrouw is onhoudbaar en voor ons beiden een drama. We worden door deze criminele overheidsorganisatie groep Mengele volledig tegen elkaar op gezet. Onmenselijk en bij de beesten af. Iedere hond is beter af dan wij. Dus even uit elkaar en ik mooi in alle rust snel mijn boek deel 2 en 3 afmaken, is een verstandige oplossing. Ze kan later altijd nog even komen voor een vakantie, wat ik al probeer en ik zou haar vertroetelen, maar ze wil helaas nog niet. In juli kom ik even terug om het huis verder leeg te halen.
 2. Niemand kan in een land leven waar, politie, justitie, medici en familie en vrienden je laf en gewetenloos bedriegen. Je bent vogelvrij verklaard zonder dat je dat zelf mocht weten en niemand kwam voor je rechten op.
 3. Niemand wil in een land leven waar de overheid en politiek ijskoud besluiten over en voor je nemen, zonder dat ze daarvoor dan ook de verantwoording willen nemen. Buiten rechte geplaatst en zonder recht op verdediging of slachtoffer hulp. Niets, enkel leugens en bedrog.
 4. Niemand kan toezien hoe politie tientallen malen gewaarschuwd werd voor en over misdrijven tegen mij en vooral mijn vrouw, terwijl ze toch nooit actie ondernamen om dat tegen te gaan! Niets! Geen bewaking, geen camera’s, geen schriftelijke waarschuwingen, helemaal niets. Zwijgen was hun boodschap. Laf en gewetenloos en geeft duidelijk de verloedering aan binnen de politieorganisatie wat ik de leiding kwalijk nee, niet de arme dienders natuurlijk. Geef mij ze maanden en alles is opgelost met een nieuwe organisatie. Geen evolutie, maar geweldloze revolutie.
 5. Niemand wil in een land leven waar de media samenzweren met de daders en alle onrecht, wat normaal het misdrijf van de eeuw zou zijn geweest, totaal doodzwijgen. Het is hun taak om dit soort zaken aan de kaak te stellen en open te breken. De onwetende Nederlandse burgers verwachten dat ook van hun en zullen achteraf woedend zijn, vermoed ik.
 6. Zodra mijn vrouw weet wat dit land haar heeft aangedaan, zal ze me volgen en Nederland verlaten. Haar kinderen zijn ook daar nog welkom, hoewel hun opstelling schandalig was door mij totaal dood te zwijgen en mij daarmee te minachten. Het heeft de zaak alleen maar erger gemaakt en onnodig gerekt. Traumatisch.
 7. Onder de huidige omstandigheden moeten we goedkoper gaan wonen(ondanks recht op een forse schadevergoeding) en dat kan heel goed in Spanje. Het klimaat is goed en de woningen en het leven daar is wat goedkoper. Ook fiscaal wat gunstiger lijkt het.
 8. Zodra zeker is wat de uitkomst zal zijn van het onderzoek van de drie instanties(CTIVD, Ministerie BIZA en Politie), en het negatief is, moet ik politiek asiel aanvragen. Nu is met drie lopende onderzoeken vermoedelijk niet realistisch, wel na definitieve afwijzing. Asiel kan dan wellicht nog in Spanje, maar kan ook nog nadat ik deel 2 en 3 van mijn boek klaar heb en mooi mee kan nemen naar wellicht dan weer een ander land.
 9. Naar Spanje kan ik nog gewoon met de auto rijden, voor veel andere landen is alles veel moeizamer.
 10. Niets bindt me nog hier. Enkel mijn vrouw, maar dat moet tijdelijk maar even anders. Ik heb hier enkel vijandschap ondervonden, op een enkeling na dan.
 11. Ik kan daar snel een nieuwe arts zoeken, en kijken of hij mij kan helpen met deze zaak. Ook zal ik een uroloog weer een onderzoek laten doen en dat publiceren. Dan weet ik binnen de kortste keren of de doofpot en samenzwering ook daar in stand blijft of niet. Blijft die in stand, dan zal ik nog verder weg moeten.

Deze site zal natuurlijk blijven voortbestaan en zal het verloop van deze eenzame strijd blijven tonen. Alles waar ik de hand op kan leggen zal hier gepubliceerd worden en ook in boekvorm verschijnen. Zowel als schriftelijke verklaring of onderzoek, als later in een licht anoniem gemaakte trilogie. Daarvan ook weer een gedramatiseerde filmversie. Ik hoop dat allemaal in de komende maanden in Spanje te doen.

Digitaal kan vrij eenvoudig en snel, fysiek in de winkel zal wat meer tijd kosten.

Begrijp goed, dat ik Nederland verlaat als vluchteling voor pure staatsterreur! Balling dus.

Later meer…, vanuit Spanje waar ik per 1 juni 2008 woon.

Hans Smedema Copyright 2008 Hans Smedema Drachten

Published by

Hans Smedema

High level Dutch man(Rotary member) who became the victim of an unbelievable conspiracy set up by his own family and by a criminal organisation of rapist. De Facto Stateless! Now fighting for 18 years but the Dutch government refuses to open an investigation. America offered help and maybe this case will run at UNCAT. Almost certain this case will be filmed.