Een duivels dilemma.

Please Share! Fight this 'Perfect' Crime!

Zo bedrogen door je totale omgeving kom je voor diverse dilemma’s te staan.

Hoe ga je om met een vrouw met een dubbele persoonlijkheid, die door haar totale omgeving wordt voorgelogen, dat er niets aan de hand is? Dan is het mijn woord tegen het woord van een zwerm gewetenloze bedriegers, inclusief justitie en medici. En geen van deze medeplichtigen heeft er belang bij om dit uit te laten komen.

Hoe meer ik aandring op een onderzoek, hoe meer zij denkt ‘hij is gek, hoe kan ik zorgen dat hij daarmee stopt?’

De stakker leest zelfs nu boeken over schizofrenie en is lid van zo’n organisatie! En psychiaters doen vrolijk mee aan de doofpot. Vermoedelijk op grond van foutieve beslissingen uit het verleden. Dat ze die oude stukken, waaronder valsheid in geschrifte van huisarts Hogen Esch, laten meewegen anno 2003 en later, is mij een raadsel. Maar wie kan ‘achterlijkheid’ doorgronden?

Iedere normale arts zou immers bij een ernstige ziekte zoals kanker eerlijk zijn tegenover de slachtoffers, maar psychiaters niet. Die liegen en bedriegen juist slachtoffers, omdat het zo erg is als ze de waarheid horen! Grotesk.

Dus als ik iets zeg, dan gelooft ze het niet, want haar zusters Klazien en Betty zouden nooit tegen haar liegen. En als ik stel dat die wel degelijk liegen, wordt ze boos op mij, niet op haar bedriegers. Dus de wederzijdse liegende families zorgen er nu voor dat wij uit elkaar worden gedreven. Het maakt deze gewetenloze lieden dus niet uit of mijn vrouw nou van mij gaat scheiden, of niet. Zolang zij maar buiten schot kunnen blijven. Puur gewetenloos eigen belang. Want mijn vrouw zou witheet worden en op de barricaden gaan zegt ze, als ik gelijk had, maar je hebt niet gelijk. Dat mijn vrouw soms een hele nacht zachtjes ligt te huilen, maakt deze gewetenloze lieden niet uit. Dat ik arbeidsongeschikt ben geworden en we dus financieel het veel moeilijker hebben, maakt hen ook niet uit. Eén grote meedogenloze gruwelijke samenzwering van een criminele organisatie, waar nota bene justitie leiding en steun aan geeft met vervalsen van bewijzen en intimideren van de vele getuigen.
De grootse stress factoren die bekend zijn en die voor arbeidsongeschikt raken zorgen, zijn hier aanwezig. Vrouw dreigt weg te gaan, baan kwijt, gezin uit elkaar gedreven, familie zijn bedriegers, medici die liegen en je willen opsluiten, justitie die niet meehelpt om de waarheid te achterhalen maar juist de criminelen, juristen die juist niets willen doen in plaats van helpen het zo snel mogelijk op te lossen. Volledig buitengesloten en verstoten georkestreerd door justitie zelf en gewetenloze familieleden zoals broer Johan.
Maar wil ik haar helpen en de enige zijn die NIET tegen haar liegt en die haar weer beter wil maken, dan moet ik haar dus pijn doen. Want ze gelooft haar zusters eerder dan haar eigen man! Op grond van bedrog. Soms is de waarheid pijnlijk, maar altijd beter dan een waanwereld. Kijk maar naar de gruwelijke gevolgen die de gewetenloze drogredenering tot stand heeft gebracht.
Inmiddels weet ik dat haar eigen kinderen tegen ons beide liegen. Maar als ik die de deur wijs, doe ik mijn lieve vrouw weer veel pijn. Maar voor mij is het verschrikkelijk om te moeten weten, dat haar kinderen mij als niet-biologische vader direct hebben afgeschreven en feitelijk als oud vuil buiten hebben gezet. Buitengesloten. Niet samen vechten tegen het onrecht en dus nog naar elkaar toe groeien. Nee, de familie heeft hen ingelicht en vermoedelijk ook misinformatie gegeven en drijft daarmee dus ons gezin nog verder uit elkaar!

Onvoorstelbaar, dat je eigen kinderen, waar je lief en leed mee hebt gedeeld, binnen seconden je afschrijven, wat nooit meer goed zal kunnen komen. Want je zult altijd naar hen kijken, als degenen die je in de steek hebben gelaten. Gesprekken gaan ze uit de weg, dus mijn verhaal kan ik nergens kwijt, behalve dan hier op internet. Ik moet dan horen wat IK (!) de familie aan doe, als ik mijn boek doorzet! De omgekeerde wereld, maar dat is alles in deze zaak.

Grotesk. Ze begrijpen er dus blijkbaar niets van en moeten wel voorgelogen worden, maar omdat iedereen zwijgt kun je dat nooit oplossen. Daar is openheid en oprechtheid voor nodig en die is er uitsluitend van mijn kant. Ik heb ze via brieven ingelicht, maar ze antwoorden dat ze het niet geloven, maar doen geen enkele poging om samen met mij dan ook even het wat te onderzoeken. Nee bij voorbaat ben je al afgeschreven. Terwijl weer uit andere zaken blijkt, dat ze het wel degelijk moeten weten en er druk met de familie wordt overlegd hoe ik het best kan worden bedrogen. Dus blijft onze relatie nog in stand zolang ik nog denk dat het beter nog even wat later kan. Als mijn boek bijna klaar is dus. Dit zijn onomkeerbare onthechtingsprocessen!
Gruwelijk van onze familie om na alles wat er al heeft plaatsgevonden, ons ook dit nog even aan te doen. Hier moet dus wel een heimelijke psychiater achter zitten van vroeger. Dit is geen toeval, maar boosaardige opzet. De ‘Nederlandse Mengele’.

De familie manipuleert mijn vrouw ook zodanig dat ze mij moet tegenhouden met mijn boek. Ook daarmee drijven ze ons na alles wat ze ons al hebben aangedaan, nog verder uit elkaar. We hebben dus volgens hun vermoedelijk nog niet genoeg geleden. Ga ik er tegen in en ga toch gewoon schrijven, heeft mijn vrouw weer een rot dag en is erg verdrietig om mijn zogenaamde ziekte! Volgens haar schrijf ik een waan. Terwijl het net omgekeerd is, zij leeft in een wereld die niet echt is.

Het al wrede verhaal van Ayaan Hirsi Ali is hier nog kinderspel bij. Totale rechteloosheid In een zogenaamde rechtstaat. Het opzettelijk en met voorbedachten rade kapot maken van een weerloos en onschuldig gezin.
Meer later…..

ing. Hans Smedema

Published by

Hans Smedema

High level Dutch man(Rotary member) who became the victim of an unbelievable conspiracy set up by his own family and by a criminal organisation of rapist. De Facto Stateless! Now fighting for 18 years but the Dutch government refuses to open an investigation. America offered help and maybe this case will run at UNCAT. Almost certain this case will be filmed.