4.5 Rapport Morand!

Rapport Morand!

Omdat ik mij toch nog verplicht voelde om op zoek te gaan naar juridische hulp bij de aanklacht van smaad en laster van de daders die ik juist bij politie heb beschuldigd en vergeefs probeerde aangifte te doen, heb ik nog een aantal advocaten benaderd.

Voor totaal overzicht alle betrokkenen bij deze zaak zie Post Dutch Royal Criminal Organization against victim Hans Smedema!

Gebroeders Anker weigerden vroeger al drie maal omdat ze uitsluitend daders/verdachten bijstaan, maar nu omdat ze geen tijd hadden. Wat overigens al vier jaar lang door honderden advocaten(hele kantoren) als drogreden wordt opgevoerd. De echte reden gaven die laf en gewetenloos niet, laat de slachtoffers maar mooi barsten.

Knoops voor de tweede maal en wijst het opnieuw af, zonder opgaaf van reden. Idem Moszcowitz. Vervolgens kwam ik toevallig tegen Morand Juridische hulp, die omdat hij geen advocaat is, ook no cure no pay opdracht aanneemt. Maar na een gesprek vond hij dit te riskant, maar wilde wel een klein onderzoek doen naar hoe dit te bewijzen is en een rapport wat ik bij advocaten wellicht kon gebruiken als mooie korte samenvatting. Hij is ook bekend van Tros radar en de zaak tegen de Staatsloterij.

Hier het volledige rapport: RapportHansSmedema

De inhoud spreekt wel voor zichzelf.

Wat mij weer opviel is dat het zwaarste en enige sterke bewijs dat ik tot op heden heb, net als bij K2 Recherche totaal wordt genegeerd. Wel noemt Morand het, of beter iets, bewijs, maar geeft geen enkele onderbouwing en waardering aan, ook niet nadat ik hem daarop wees. Ook Morand neemt, net als K2 niet de moeite om even met uroloog Smorenburg te bellen, om te horen wat hij daadwerkelijk vaststelde in zijn eerste onderzoek, namelijk een onderbreking of gap, niet afkomstig van een normale sterilisatie of vasectomie.

Wel is positief, net als bij K2 Recherche, dat ze beiden toch wel degelijk redenen zien voor verder onderzoek, maar zowel Morand als K2 willen dat van onderen af proberen. Dus tegen de samenzwering en tegenwerking van de Staat in toch proberen iets te bewijzen. Een lange moeizame weg, waar ons simpelweg het geld voor ontbreekt. De zaak is zo complex dat de kosten tientallen duizenden zouden bedragen. Dus onmogelijk zonder extra inkomsten voorlopig. Onze liquiditeit is kantje boord, dus niets meer doen voorlopig, nu ik ook nog ons huis moest verkopen en dus een huis in Spanje huurde. Dubbele kosten even en allemaal mijn schuld volgens mijn charmante lieve vrouw.

Ik ben al erg ver gegaan in mijn kosten voor het bewijzen van deze zaak en hoe meer ik dat doe, hoe meer mijn vrouw zal proberen om mij ontoerekeningsvatbaar te laten verklaren. Ze telt alles keurig op, soms ook zaken die gewoon tot onze lasten horen, mijn vakantie naar Spanje, waar ze niet mee wou en dus alles voor mijn rekening wil laten komen, alles. En deels heeft ze gelijk, ik maak extra kosten voor mijn verdediging. En zolang de tegenpartij, dus gewetenloze familie, Justitie, Politie, Medici en Staat haar daarbij blijven bedriegen en voorhouden, dat haar man Hans ernstig ziek is, zonder enig degelijk onderzoek overigens, dan is haar reactie ook volstrekt logisch en dus haar, de prachtige en lieve schat, niet aan te rekenen. Hartverscheurend.
Ik heb toegezegd om die extra kosten voor mijn rekening te nemen bij een dreigende scheiding, zodat zij daar geen schade onder zal lijden.

Maar al met al heb ik nu een redelijk positief K2 Rechercherapport en dit Morand rapport. Hij wil ook nu niet dit voorfinancieren, wat verdere opdrachten onmogelijk maakt. Ook ben ik niet overtuigd dat hij in staat zal zijn om deze zaak in mijn voordeel te beslissen, hij blijft te afstandelijk en ziet de urgentie volgens mij onvoldoende. Maar mijn strategie om low cost via deze site extreem open deze zaak publiekelijk bekend te maken, heeft wel degelijk gewerkt. Ook mijn strategie om niet van onderen zoals K2 en Morand willen, maar van bovenaf(zoek de oorzaak en kern) de zaak onder druk te zetten, dus de politiek en via CTIVD, is cruciaal gebleken. Er lopen nu plotseling drie gratis onderzoeken op het allerhoogste niveau, namelijk Binnenlandse Zaken, CTIVD, en politie, hoewel dat laatste tegen mij, maar toch belangrijk en ook min of meer afgedwongen door mijn extreme openheid en gedurfde beschuldigingen. Je hebt karakter of niet, denk ik dan maar arrogant.

Zowel K2 als Morand hebben volgens mij een kans gemist door mijn onvruchtbaar maken weg te laten. Mijn vrouw geeft mij op basis van deze twee rapporten immers geen enkele kans en dus ongelijk. Dus kan ik geen gebruik maken van haar eigen vermogen van een erfenis dat buiten de boedel is gebleven. Als ze wist dat ik gelijk had, zou ze dat onmiddellijk gebruiken, nu niet natuurlijk. Ik sta dus voorlopig zonder liquiditeit machteloos. Sparen voor juridische hulp kunnen we voorlopig met twee woningen ook wel vergeten, daar gaan maanden overheen en dan zijn we vermoedelijk al gescheiden ook nog en woon ik in Spanje en zij hier in Nederland. Alles op grond van bedrog en een bizarre samenzwering van de Staat der Nederlanden die mij bij alles tegenwerkt en daarbij vervalsen rustig toelaat.

Binnenkort zit ik dus in Spanje en zal inwoner daar zijn. Probeer politiek asiel aan te vragen. Kom enkel nog terug voor juridische zaken en leeghalen woning. Ik ben Nederland spuugzat, en zal proberen daar een nieuw leven op te bouwen, en vooral mijn strijd voort te zetten. Mijn boek deel 2 en 3 zal ik direct gaan schrijven en beschikbaar stellen. Deze unieke reeks misdrijven moet voor het nageslacht vastgelegd worden en veel andere slachtoffers en onnozele hulpverleners kunnen hier veel van leren.

Later meer…

Hans Smedema Copyright 2008-2010 Hans Smedema Drachten