4.1 Rapport PD Recherche!

Rapport PD Recherche onvoldoende!

Nog even overwogen of ik wel of niet dit rapport zou publiceren. Niet omdat het oppervlakkig gezien negatief voor mij lijkt, maar om Elise B. te beschermen. Die wordt door dit rapport in een onmogelijke positie geplaatst. Gewetensnood. Maar na degelijk overleg met mijzelf (toch paranoïde?), heb ik besloten dat ik in oorlog ben met de Staat der Nederlanden, Justitie, Medici en familie, en dus het volste recht heb om deze schoften keihard aan te pakken. Aanval is de beste verdediging! Ik betaalde PD Recherche om deze doofpot op te blazen, maar krijg een (onjuist) rapport, dat feitelijk stelt ‘Hans Smedema is gek’! Een dolkstoot in de rug? En ze gaven de opdracht direct terug, wat laf is. Want nu begint het bewijzen van mijn verhaal immers pas! Zie mijn reactie hierop.

 

 

Voor totaal overzicht alle betrokkenen bij deze zaak zie Post Dutch Royal Criminal Organization against victim Hans Smedema!

De belangrijkste punten uit het rapport, op grond waarvan PD Recherche mij dus ‘gek’ verklaart, noem ik nog even:

  1. Elise B. wist niet dat ik een broer van Johan was en kwam daar pas later achter?
  2. Elise B. hoefde mij niet te spreken, omdat ze immers al met mijn opdrachtgever rond was? Daarom sprak ze niet met mij als de headhunter?
  3. Elise B. weet helemaal niets van een geheimhoudingsverklaring!
  4. Elise had nog nooit van Hans Smedema gehoord!
  5. Rieks P. en zijn vrouw kennen geen Hans Smedema, zelfs nooit (!) van gehoord!
  6. Rieks P. kon haar helemaal niet weerloos misbruiken, want hij zat immers in dienst!
  7. Stella van Arkel kent Hans Smedema wel, is positief over hem, maar noemt hem schizofreen! Nooit een dochter van 5 jaar(!) gebeld over ‘een boze meneer (Rieks P.) en mama kleertjes uit’.
  8. Herman van Kesteren had Hans Smedema bij de Rotary Leeuwarden-Zuid pas leren kennen. Herman van Kesteren ontkent dat hij ook maar iets weet van een verkrachting van de vrouw van Hans tijdens een feest van de Commerciële Club Leeuwarden op zaterdag 12 januari 1991 in de garage van het Oranje Hotel te Leeuwarden. Onzin dus en Hans moet dringend geholpen worden! Merk op dat uit de agenda blijkt haar zuster Klazien direct de dinsdag na de verkrachting plotseling langskomt. Via Herman van Kesteren zijn zuster Ans, of Justitie moet gewetenloze broer Johan op de hoogte zijn gesteld en heeft Klazien direct op onderzoek uitgezonden!

Deze uitspraken maken duidelijk, dat ik hier met gewetenloze lieden te maken heb. Tot nu toe heb ik hen juist nog een hand boven het hoofd gehouden, maar nu gaan alle remmen los. Dit is zo gewetenloos tegenover ons. Je helpt slachtoffers en maakt het niet nog erger zoals nu. Dat is uitermate laf.

Merk op, dat blijkbaar dus PD Recherche Advies uit Rijssen, er in hun rapport simpel (naïef?) van uitgaan, dat als ze de genoemde getuigen even (!) vragen, die onmiddellijk de door mij genoemde 35 jaar durende doofpot zouden beëindigen, en direct aan PD de waarheid zouden vertellen. Hoewel ik dus op mijn website en mondeling op 10 januari 2008 hen beiden daarvoor uitdrukkelijk gewaarschuwd heb. Iedereen (!) die ik benader weigert om de waarheid te vertellen en enkel door ze in een val te lokken, of door fouten in hun redenatie, kun je merken dat Hans wel degelijk gelijk heeft. Toch is hun hele rapport gebaseerd op de uitspraken van de getuigen na erg simpele vraagstelling, zonder enige verdere controle. Ze gingen er dus van uit dat zij dit in een paar minuten even konden oplossen?

Hoe dom denkt ze dat Nederlanders eigenlijk zijn? Haar vriendin noemde dat ze iemand wist voor de baan bij VDM met wat bouw achtergrond die beslist weg wilde, maar wou pertinent geen naam noemen. Wat al vreemd was. Ze zou zelf bellen, maar belde niet terug, dus belde ik haar later nog eens. Nee de geheime persoon in kwestie wilde wel weg, maar durfde niet te bellen. Ze kon en mocht de werkelijke reden niet opgeven. Na veel aandringen van laat haar dan zelf toch even bellen, krijg ik Elise dan eindelijk aan de lijn en stel wat vragen. De eerste die een headhunter altijd stelt, was welke achtergrond en ervaring ze had. Ze vertelt dat ze nu bij mr. J. Smedema in Gennep werkt. Dus vertel ik haar trots dat dat mijn broer is en dat het één van de beste makelaar kantoren in Nederland is. Ze stelt dat ze toch wel heel graag weg wil, omdat mijn broer een onmogelijke man is en ze geen enkele ruimte krijgt om op haar eigen manier haar werk te doen. Ik bevestigde dat hij inderdaad zo dictatoriaal en machinaal was. Dus vanaf het allereerste moment was glashelder dat het om mijn broer ging. Zelfs al eerder toen ze hoorde dat een Smedema een ander baan had. Het zou ook erg onlogisch zijn als dat niet snel uit zou komen. Dus het is aannemelijk dat ze hier dus voor de eerste maal liegt! Omerta! Zwijgplicht!

Wat een onzin en zeer onwaarschijnlijk. Iedere zich zelf respecterende headhunter en zeker ondergetekende, wil eerst een degelijk gesprek met een kandidaat om te zien wat voor ‘vlees’ hij ‘echt’ in de kuip heeft. Het is zeer ongeloofwaardig, dat ik haar niet direct na de eerste kennismaking door de telefoon, heb uitgenodigd voor een gesprek. Ik heb haar diverse malen verzocht om te komen en zelfs voorgesteld om dan halverwege in Zwolle af te spreken en ook nog op iedere dag van de week, inclusief zaterdag en zondag. Maar ze kon niet komen. Ik vond dat al zeer merkwaardig en kon haar houding niet begrijpen. Zeker omdat ik inmiddels opdrachtgever Berend Talsma van VDM had verteld, dat ik vermoedelijk een prima tweede kandidaat voor hem had. Hij heeft me na ca. twee weken zelfs gevraagd waar ze bleef, maar ik kwam met Elise niet verder dan haar CV via de fax van haar ouders ‘Bunneterie’ in Nijmegen op 22 maart 1998. Ze wilde ook graag rechtstreeks met VDM en Berend Talsma spreken, wat ook al abnormaal is. Achteraf logisch omdat ze niet met mij MOCHT spreken van Justitie zelf! Maar dat wist ik toen nog niet. Daarom sprak ze uiteindelijk direct met Berend Talsma op de bouwbeurs in Eindhoven. Elise liegt alweer! Omerta!

Ook hier liegt ze alsof het gedrukt staat. Mijn zwager Tjitte de Jong was vrijwel direct door Johan Smedema ingeschakeld om mij te horen. Wat mij verbaasde, wat had in godsnaam Tjitte de Jong met Elise B. van doen? Wat was er zo belangrijk aan Elise dat hij speciaal naar Drachten kwam voor een mondeling gesprek? Hij vroeg of ik haar mondeling(!) gesproken had, of ze mij iets bijzonders(!) verteld had, en vooral hoe(!) dit contact tot stand was gekomen! Tjitte de Jong uit Norg wist dus precies hoe de doofpot en de geheimhoudingsverklaring in elkaar zat en vond het helemaal geen punt om voor de gewetenloze Johan aan het werk te gaan. Dus meewerken aan de doofpot. Dat klopt overigens want nog vlak voor ons huwelijk in 1973 heeft hij mij gesproken en noemde W…sje een kindvrouwtje en vroeg zich af of dat wel geschikt voor mij was. Hij wees er toen ook op dat zij volgens geruchten met mannen omging. Wat ik natuurlijk ontkende, want W1 (normale persoonlijkheid) deed dat niet. We waren dodelijk verliefd op elkaar. Dat er een W2 (dubbele of emotionele persoonlijkheid) was, wat familie en justitie wel wisten, wist ik door de doofpot nog niet. Dat gesprek was hem verzocht door mijn drie boosaardige broers. Tjitte de Jong uit Norg is dus nu getuige en ik ben benieuwd of hij dit wil erkennen? Dat niet doen zou dan verraad tegenover mij/ons zijn en een dolksteek in de rug! Hij is nota bene inkomend gouverneur Rotary District 1590 Noord Nederland dit jaar! ‘Service above self’ is daar het credo en vroeger zou ik mijn hand voor hem in het vuur steken. Maar Johan zit ook rustig in de Rotary Gennep, dus sommige wezens maakt integriteit totaal niets uit. Berend Talsma belde mij vervolgens dat Elise toch niet (!) kwam, omdat ze een groot probleem had met een concurrentie beding. Wat abnormaal is natuurlijk en uitermate onwaarschijnlijk. Ik was stomverbaasd. VDM bouwt systeem huizen en is helemaal geen Makelaardij. Pas weken later kreeg ze toestemming. Vermoedelijk nadat justitie, of eigenlijk groep Mengele erover had beslist? En de basis van een concurrentiebeding is nu juist ALTIJD geheimhouding van zaken die voor derden van belang kunnen zijn! Dus alweer liegt Elise hier en vertelt onwaarschijnlijke dingen, en laat opzettelijk cruciale gegevens weg, maar PD Recherche ziet er toch niets (!) vreemds aan! Afgedwongen? Staatsterreur? Recherche bureau Hamming De Bildt durfde immers ook al niet? Omerta voor de Nederlandse maffia?

Dat is alweer uitermate onwaarschijnlijk, omdat immers haar vriendin haar meerdere malen moest pushen om uiteindelijk wel met mij te bellen. Waarom belde ze dan niet direct? Wat was er dan te verbergen? Ook vertelde ze me direct dat ze het niet vertrouwde eerst, omdat ik wellicht probeerde om haar voor Johan uit de tent te lokken. Ik heb haar gerust kunnen stellen dat ik totaal niet op mijn gewetenloze broer Johan leek. Ook heeft ze dus maanden later zelf met mij gesproken, maar mocht ik haar naam niet in mijn agenda zetten. (een patroon, zie Herman van Kesteren en Rieks P.) Ze vertelde mij wel degelijk, dat broer Johan mij gruwelijk bedroog en dat die met Justitie en geheime dienst samen werkt bij deze doofpot. Ook dat de drie kinderen niet van mij waren en dat ze erg boos was, dat ze eerst een geheimhoudingsverklaring moest tekenen, voordat ze te horen kreeg waar het over ging. Ze vond het terecht (!) aanzetten tot misdrijven en dat was mede een reden om snel weg te gaan. Omdat ik het nog niet kon geloven (verdrong) wuifde ik alles weg en belde ze de volgende week nog eens, dat ze graag nog een keer met me sprak, maar nu bij haar ouders in Nijmegen. Die vonden dat ze het niet sterk genoeg had benadrukt. Ze liegt dus omdat het zeer onwaarschijnlijk is, dat ze niet wist dat een broer haar benaderde voor een betere positie, en de andere drie punten wijzen daar al terdege op. Hoogstwaarschijnlijk pure staatsterreur en intimidatie naar haar toe en dus haar niet kwalijk te nemen! De 50.000 euro beloning voor je blijft staan Elise! Ministerie van Justitie zit hier achter. Hirsch Balin nu dus (weer). Elise durf de waarheid te stellen. Schrijf een brief aan Pieter van Vollenhove, zie bij page 1.000.000 euro beloningen! Je krijgt dan alle EERLIJKE Nederlanders (uiteindelijk) achter je! Omerta! De Staat is hier corrupt.

Rieks heeft zelf aan mijn huis in aanbouw gewerkt in 1978. Hij heeft mij later in 1979 verteld op bevel van zijn vrouw, dat hij mijn vrouw een jaar lang had misbruikt/verkracht, dat ze van niks wist de arme stakker, dat ze beschermd moest worden, dat hij wist dat ik alles scheen te vergeten, dat Hans van der Heide zijn ‘personeel’ mee had genomen voor een personeelsuitje naar mijn arme weerloze onwetende vrouw in ‘t Harde, en dat hij niet meer aan de ‘beurt’ was gekomen en dus later zijn kans alsnog had genomen tijdens de bouw en later nog veel meer keren. Ook dat hij het zielig vond voor dat kind (5 jaar) dat daar dan wel rondspookte. Onze hysterische dochter dus die zag dat haar lieve moeder plotseling een totaal ander persoon (W2) werd na door die boze meneer, te zijn vastgepakt, en die na een paar keer van mij leerde hoe ze mij bij Euro-Routing moest bellen, en vervolgens door de bezorgde secretaresse Stella van Arkel, broer Marinus er naar toe kreeg. Rieks P. was vervolgens door Marinus en Joop de Boer op heterdaad betrapt terwijl hij op W… lag te wippen, en de trap afgeslagen (zat inderdaad bloed op de muur toen ik thuis kwam, wat wij niet konden verklaren) en hij bloedde zo erg dat zijn vrouw aangifte wilde doen, maar hij natuurlijk juist niet. Toen was het uiteindelijk uitgekomen. Rieks P. zou ook later op de bedrijven contactdagen in Leeuwarden door Jan de Vries directeur GTI Leeuwarden aan mij worden voorgesteld, maar dook vreemd genoeg weg achter een bali. Angst voor herkenning door mij dus. Wat Jan de Vries, die mij wilde voorstellen, zo merkwaardig vond. Jan de Vries heeft hem toen weer later moeten overhalen om wel met mij als headhunter te gaan praten toen hij een andere baan zocht. Hij durfde mij eerst niet eens te bellen de lafaard. Tijdens dat gesprek in Hotel Drachten (mocht weer geen naam in de agenda) heeft hij zelfs zijn CV niet achter durven laten, maar vertelde wel dat hij voor Hans van der Heide had gewerkt in de hoop dat ik zou reageren. Maar ik had nog niets door. Wel zag ik dat hij ontzettend op mijn jongste zoon leek. Maar dat hadden Jan en Jannie de Vries ons ook al verteld. Later op zaterdagavond 15 maart 1997 liet Jannie bij hun thuis speciaal foto’s zien van Rieks P. en noemde dat hij zo leek op onze jongste zoon. Ook liet ze de foto’s aan Wiesje zien met de opmerking ‘maar als het een kind van hem is, moet jij vreemd gegaan zijn en dat heb je nooit gedaan toch?’ Wat mijn vrouw naar waarheid met ja kon beantwoorden. Haar normale persoonlijkheid (W1) weet van niets, nog steeds (!) niet.

En hufter Rieks P. kent mij totaal niet. Hij liegt dat het gedrukt staat, want hij kende mij dus al zeven jaar als directeur IHN Leeuwarden en ik heb wat later in 1997 via Jan de Vries toen commercieel directeur GTI Noord in Roden, waar P. directeur was, met Holding directeur Piet Barnhoorn gesproken en zijn HR Holding manager Bijer, en via hun werd een afspraak gemaakt met Rieks P. Ik zou de gegevens van mijn kandidaat Wim Klok meenemen en aan hem voorstellen! Maar met P. ging niet door, ik mocht niet eens met Rieks P. praten, hoewel Rieks dus moest samenwerken met de nieuwe man Wim Klok. Hier heb je dus een directeur die door de holding een nieuwe man krijgt voorgesteld en niet(!) met de headhunter wil (durft) spreken! Toch uitermate onwaarschijnlijk allemaal, tenzij je natuurlijk wat te verbergen hebt! Daarom kreeg ik ook nooit zijn CV, en durfde hij eerst niet met me te spreken. Jan de Vries had hem verteld, dat ik wel op de hoogte was van het feit dat Jan en Rieks de vaders van onze twee zoons waren. Wat een misverstand was, en mij pas veel later duidelijk werd. Mijn geheugenverlies werd immers pas maart 2000 deels opgeheven. Wel vaker worden daders naar hun slachtoffers terug gezogen.

Hier de drie agendapunten uit die tijd met de data 12 augustus 1997 10.00 uur afspraak met GTI Holding directeur Piet Barnhoorn in Bunnik, 3 september 1997 om 9.30 uur afspraak met Bijer manager HR ook in Bunnik, en vervolgens de afspraak met Rieks P. op 12 september 1997 om 11.00 uur in Roden, waar ik echter werd afgescheept met Erik Koeling die helemaal niet ging over de aanname van de nieuwe directeur Industrie. Dat viel ook de heer Bijer op en die vond het zeer merkwaardig. Bijer, samen met Koeling vroegen nog of ik problemen had gehad met Rieks P.? Jan de Vries ook later en die heeft er wat van gezegd, maar werd vervolgens zelf weer ontslagen. Televisieserie? Dit punt is hiermee ruim voldoende bewezen en we kunnen ons afvragen, waarom zo liegen? Dat hij mij wel kende was toch geen enkel misdrijf?  Of omdat hij de gewetenloze verkrachter van mijn vrouw is?

Daarvoor heeft Jan de Vries mij al een keer gewaarschuwd. Rieks had een speciale positie in dienst, zodanig dat hij wel degelijk even als ‘tussendoortje’ mijn weerloze vrouw kon misbruiken. Wel of niet een kind (bijna 5 jaar) dat daar een trauma door kreeg. ‘Boze meneer en mama kleertjes uit’ waarschuwde die stakker mij en Stella via de telefoon nog! Een slimme(!) rechercheur kan vaststellen dat hij wel degelijk haar kon verkrachten. Hij vertelde nog dat hij zelfs problemen kreeg op zijn werk, dus er moeten er meer van weten. Hij heeft mij zelf immers opgebiecht dat hij haar een jaar lang heeft misbruikt en dat hij schrok toen ze hem meedeelde dat ze (haar normale persoonlijkheid W1 dus) bezig was om van mij Hans een kind te krijgen. Dat klopt, want ze weet nu nog als de dag van gisteren zelfs hoe het kind gemaakt is. Dat ze een dubbele of beter emotionele persoonlijkheid W2 ook nog had, en dat ik heimelijk onvruchtbaar was gemaakt, werd door haar bloedeigen gewetenloze zusters, Klazien en Betty,  verzwegen. Naast Justitie en Politie en mijn gewetenloze familie, en niet te vergeten gewetenloze psychiaters als Prof.dr. Onno van der Hart en hufters bij GGZ Drachten! Mijn god wat een gewetenloze schoften allemaal. Als er nog een ‘eerlijke’ Nederlander bestaat, wil die dan even zijn hand op steken? Nederland heeft ons collectief gruwelijk bedrogen!

Dit is puur verraad, laf en een dolksteek in de rug! Dan heeft ze dus ook nooit een psychiater naar me toe gezonden? Want dat weet ik ook nog wel. En ik weet zeker dat Marinus en Joop mijn sleutel meenamen, zodat ze mijn huis binnen konden komen. Na afloop hebben ze me zelfs verteld dat ze Rieks op heterdaad betrapten, de trap af sloegen, en dat W…je naakt voor hen had gestaan en van niets wist achteraf toen ze beneden komende hun beiden in de kamer zag wachten. Stella was ook degene die woedend was, toen ze hoorde dat W…je zwanger was geworden precies rond de tijd van die verkrachtingen. Ze liegt dus, maar het is nu haar woord tegen het mijne en pas onder ede en na horen van andere getuigen ook onder ede, en laten vervallen van de omerta van de justitie maffia, is dat te bewijzen. En al zeer moeizaam zonder hulp, wat zeg ik, tegenwerking (!) van politie en justitie. Ze werd door Marinus onterecht ontslagen, want functioneerde uitstekend(!) en was woedend op hem en ook mij toen, hoewel het helemaal mijn beslissing niet was. Dat noemt ze nu niet en de reden ervan. Marinus werd opgedragen om haar te ontslaan door groep Mengele (justitie maffia) volgens weer Jan van Beek. Overigens het merkwaardige is, dat alle gegevens gewoon bij Justitie in files moeten liggen (of verdwenen zijn) en er dus feitelijk NIETS meer bewezen hoeft te worden! Alleen ik moet het openbreken en heb dus ‘iets’ nodig. Nederlanders jaag op dit dit slag schoften! Niet Stella overigens want die zal gedwongen zijn? Omerta/zwijgplicht! Ik hoop ooit de werkelijke reden van deze doofpot nog eens te horen te krijgen. Drie maal een moordaanslag op mij gepleegd en moord op mijn oud buurman Cees van ‘t Hoog uit ‘t Harde! Corruptie viert hoogtij in Nederland-Hufterland. En alle Nederlanders blijven intussen rustig in de file staan. Media? Steken hun kop met roomboter net even diep in de Nederlandse klei.

Ook dit is puur verraad, laf en een dolksteek in de rug. Dat is toch merkwaardig als zijn bloedeigen zuster Ans van Kesteren, de vrouw is van de beste vriend van Hans Smedema, Paul Schuh uit Alphen a/d Rijn nu. En beiden werken al sinds 1973 mee aan de doofpot volgens weer vriend Roland Wester. Herman van Kesteren kwamen wij al veel vaker tegen bij verjaardagen en feesten! Waarom liegt hij daar over? En vooral waarom heeft hij nooit gereageerd op de nood brief van zijn Rotary vriend Hans Smedema om te vertellen wat hij als getuige wist van de verkrachting van mijn arme weerloze vrouw door twee vrienden van Hans van der Heide tijdens het feest van de Commerciële Club Leeuwarden in het Oranje Hotel op 12 januari 1991? Zie agenda boven van Wies, de mijne was immers juist door mijn gewetenloze broer Johan even (!) geleend! Nooit terug gezien, net als het visitekaartje van Al Rust, maar de schoft vergat dat mijn vrouw ook een agenda bij houdt! Herman waarschuwde mij juist nog dat ik haar uit de garage moest halen, en regelde later wellicht samen met Rotary vriend mr. Ruud Rosingh Hoofd Officier van Justitie Leeuwarden een onderzoek? Herman sprak mij met opzet een week later en ik mocht immers zijn afspraak pertinent (al weer) niet in mijn agenda zetten! Dat wijst op voorkennis van de doofpot en de betrokkenheid van Justitie of geheime dienst via zijn zuster Ans. Hij vroeg een week later dus in Hotel Drachten of ik nog wist wat er gebeurd was in de garage van het Oranje Hotel? Nee, dus en hij vroeg verbaasd niet door. Verdringing is voor veel mensen niet te bevatten. Maar Ruud Rosingh moest van het College van Procureurs Generaal onmiddellijk(!) stoppen met zijn onderzoek! En toen hij eerst weigerde, werd hij direct overgeplaatst en vertelde mij dat hij over de tafel een document had gezien waar mijn naam onder stond en dacht dat ik dus zelf betrokken was! Nee, dus, maar dat was gewoon mijn gewetenloze broer Johan Smedema die heimelijk mijn zaken behartigde in mijn/ons nadeel, wel te verstaan. Zolang zij allemaal mogen liegen, en Hoofd Officier Justitie Ruud Rosingh niets mag zeggen, blijft deze zaak gewetenloos gesloten en daarmee het grootste misdrijf van de eeuw volgens mij. De Nederlandse Watergate! Een samenzwering van deze omvang is nog nooit eerder bovenwater gekomen in Nederland-Hufterland en er moeten er meerdere zijn!

Zou men de Koningin beschermen tegen een vergissing om deze doofpot vroeger (1973) voor mijn vriendin goed te keuren? Gebaseerd op foutieve informatie kan dat heel goed, hoewel ik de noodzaak niet kan inzien. Net wat voor stompzinnige idioten (ambtenaren/overheid/politici) natuurlijk. Want daarmee betrokken ze juist haar in dat geval bij deze ‘Nederlandse Watergate’. Zou de bij Justitie geïnfiltreerde mol ‘De Fuhrer’ daar op aangedrongen hebben? Er moet een belangrijke reden zijn voor de pure angst van iedereen om te blijven liegen en zwijgen! Volgens zwager Tjitte de Jong in 1973 vlak voor ons huwelijk onomkeerbaar! Waarom en wat precies is onomkeerbaar? Of gewoon de corrupte porno maffia binnen Justitie en/of AIVD? Volgens dader Jan van Beek is daar namelijk sprake van! En dat zou precies verklaren waarom er zo weinig tot stand wordt gebracht op dat gebied?

Eén grote soap allemaal en liegen en bedriegen dat het een lieve lust is. Wat een lafaards. Om van mijn eigen familie die dit allemaal mogelijk heeft gemaakt en vooral onze huidige(!) ellende en hel veroorzaakt hebben, nog niet eens te spreken. Daar kan alleen maar je broek van af zakken, wat als de porno industrie betrokken is, niet eens zonder risico is! Gewetenloze schoften!

Aardig (?) is ook de ‘hetze’ van de belastingdienst tegen ons als slachtoffers. Zie page Belastingdienst. Ze willen nu geld wat we NOOIT hebben gekregen, omdat er geen inkomsten genoeg meer waren, TOCH gaan belasten. Dus belasting betalen over inkomen dat je NOOIT hebt gekregen, omdat zij vinden dat je het eigenlijk(!) wel had moeten krijgen! Is het niet schitterend gevonden? Ik kreeg nu een volslagen idiote aanslag van maar liefst 372.403 euro achteraf over 2002(!), in december 2007, tekende bezwaar aan natuurlijk in december, maar krijg nu rustig een aanmaning op 18 januari 2008! Vermoedelijk willen ze daarmee voorkomen, dat ik Politiek Asiel kan aanvragen in het buitenland. Immers bij de grens kan men stellen ‘u hebt een uitstaande belasting schuld, die moet u eerst even betalen!’ Dat het een opzettelijke (!) ‘orwelliaanse’ vergissing is om mij mentaal kapot te maken, maakt daarbij niet uit. Ik had mijn inkomen van 71.000 naar 38.000 euro teruggebracht dat jaar! Dus als zij vinden(!) dat ik recht(!) had op ca. 71.000, dan zou er een 33.000 belast zijn en een aanslag van 14.000 of zo moeten volgen? Of ben ik nou toch gek? Maar wat later stellen ze in een goed en prettig gesprek in Heerenveen dat het een interne vergissing was en laten hem gewoon vervallen. Ik kon altijd goed met hun overweg moet ik zeggen. We kwamen er altijd zo maar uit.

Dit is het grootste complexe misdrijf uit de geschiedenis van Nederland durf ik te stellen. Het ‘misdrijf van de eeuw’, de ‘Nederlandse Watergate’, ‘Nederlands erfgoed’! Net als bij Anne Frank, zal men over 60 jaar nog steeds jagen op de werkelijke verraders! Tenzij we we het samen nu al even oplossen natuurlijk.

Met oprechte diepe minachting,

ing. H. (Hans) Smedema Copyright 2008-2010 Hans Smedema Drachten