3.0 Bio Hans Smedema

Print Friendly, PDF & Email

Kort CV Hans Smedema

Hans Smedema wordt zwaar verstoten en mishandeld door Kabinet en Kon. huis.
Hans Smedema wordt zwaar verstoten en mishandeld door Kabinet en Kon. huis.
‘Never in history…
has a single loving couple…
been betrayed so badly…
by so many…
for so long…!   Hans Smedema

Voor totaal overzicht alle betrokkenen bij deze zaak zie Post Dutch Royal Criminal Organization against victim Hans Smedema!

 

 • Geboren in Leeuwarden op 27 maart 1948
 • Studeerde HTS elektro/elektronica te Leeuwarden en haalde diploma in 1971, vervolgens HTS economische bedrijfstechniek te Dordrecht met diploma in 1972. In 1992/93 volgde hij met succes het Advanced Management Program (AMP-4) van de Nijenrode University te Breukelen, met nadruk op de lerende organisatie. Diverse vak inhoudelijke studies, seminars en trainingen.
 • Hij begon zijn carrière in een familiebedrijf later Euro-Routing Nederland B.V. waar hij van verkoopadviseur doorgroeide tot commercieel directeur en later  directeur van zelf opgerichte dochter en 50% aandeelhouder in Duitsland. Export ervaring naar o.a. het Midden-Oosten. Was Managing Director en Member of the Board van de Nederlandse dochter van Baker Bros. Stoughton USA. Vervolgde zijn carrière via Senior Consultant bij Raadgevend Bureau Claessens, Outplacement en Loopbaanbegeleiding. Herstelde de motivatie en winstgevendheid als directeur van een professionele organisatie n.l. Ingenieurs- en adviesbureau IHN te Leeuwarden 100 medewerkers, multidisciplinair bouw en industrie gericht, onderdeel IHN Holding 350 medewerkers en later Grontmij groep met meer dan 2000 medewerkers. Werkte met het omgekeerde organogram, ‘span of support’ en voerde o.a. teamrolconcept in. Nam deel aan het omvangrijke en ingrijpende fusieproces en maakte deel uit van management team IHN Holding (350 med.) en later Grontmij Regio Noord.
 • Na op eigen initiatief te zijn vertrokken, met een oneerlijke duw mee gebaseerd op fraude van een nieuwe Grontmij directeur, omdat hij ingevoerde veranderingen niet wenste terug te draaien, bewuste sabbatical leave met heroriëntatie op sterkten en zwakten, o.a. verkennen invloed internet op toekomstige organisaties, onderzoek functioneren Executive Search in Nederland, organisatievormen van de toekomst, in opdracht van Stork interim manager bij Stork Demtec Consultancy.
 • Twee jaar later wordt de directeur van Grontmij Noord ontslagen als zijn fraude uitkomt en betaalt men aandeelhouders alsnog extra 140.000 + rente en alle kosten. Men biedt vervolgens hem de IHN Holding directie aan, wat hij afslaat gezien het feit dat van de 350 medewerkers de beste 150 al uit zichzelf(!) waren vertrokken! Men had hem die positie direct moeten aanbieden, dan was dit niet gebeurd. Vestiging Hengelo die in zijn geheel was opgestapt zou terug gekomen zijn onder leiding Hans Smedema!
 • Oprichter van Human Power Services (HPS) B.V. met als doel executive search & consultancy via het ‘samenstellen van succesvolle teams’.Door gebruik te maken van de nieuwe mogelijkheden van de telewerken, internet en bewust af te zien van alle niet functionele zaken, b.v. te veel onnodige status zoals grachtenpanden, kon deze een veel betere prijs-prestatieverhouding leveren in een voor het noorden relevant marktsegment.
 • Zijn specifieke ervaring daarbij omvat alles rondom ondernemers. Plaatsingsniveau: management, directie en commissarissen. Ook cruciale specialisten. Bekende markt sectoren zijn o.a. industrie, handel, bank/ verzekeringswezen, ICT/Telecom, bouw. Opdrachtgevers voornamelijk industrie, waarbij de NOM de grootste was.
 • Door eigen achtergrond en ervaringen bij familiebedrijf specifieke ervaring en belangstelling voor opvolging in het algemeen en problematieken binnen familiebedrijven in het bijzonder.
 • Voorspellend vermogen m.b.t. mensen in organisaties door diepgaande interesse in het hoe en waarom van succes van mensen en organisaties, verschil tussen managers en leiders; regel-, inzicht- en principe niveau denkers, gevolgen, enz.
 • Door langdurige eigen ervaring (en vooral gemaakte fouten) veel kennis op gebied beleggingen in mijnen, olie en gas exploratie.
 • Was lid Rotary club Leeuwarden-Zuid en daarvan voorzitter van 1998-1999.
 • Tevens voorzitter fundsraising districtsconferentie samenwerkende clubs Rotary Leeuwarden tbv Koningin Wilhelmina fonds.
 • Was lid activiteitencommissie Commerciële Club Friesland en daarvan mede oprichter vanaf het eerste moment.
 • Was tot voor kort o.a. lid van Nederlands Centrum van Directeuren, ‘Op weg naar huis’ bijeenkomsten NCD Groningen en Friesland, Rotary Leeuwarden-Zuid, Golfclub Lauswolt, De Commerciële Club Friesland/ Leeuwarden en Groningen, Alumni Nijenrode Advanced Management Program, VCV, VNO-NCW, Maatschappij voor Nijverheid en Handel en De Industrieele Groote Club te Amsterdam. (I.v.m. de ongehoorde doofpot situatie de lidmaatschappen tot nul teruggebracht)
 • In 2000 kom ik achter de doofpot en in 2004 verklaar ik mezelf(achteraf foutief) arbeidsongeschikt en ga 100% bezig met het onderzoek en opblazen van de gruwelijke doofpot tegen mij en mijn weerloze vrouw. Alles daarover is op deze blog te lezen en in mijn Ebooks. Het is zo gruwelijke en buitengewoon dat het zal worden verfilmd later.
 • September 2003 geeft een achterlijke psychiater drs. Frank van Es GGZ Drachten later UMCG mij heimelijk, nota bene verstopt in officiële doosje baby aspirine 100 mg, een nog onbekend anti psychoticum waardoor ik dus arbeidsongeschikt werd! Foutief aannemend dat ik door alle trauma’s het niet meer aan kon! Ik werd dus ziek en arbeidsongeschikt gemaakt! Zie post 
 • J’Accuse Psychiater drs. Frank D. van Es UMCG
 • Op 12 augustus 2004 biedt Minister Veerman via ir. Klaas Keestra NOM Groningen mij namens Kabinet 5 miljoen aan, als ik alles geheim wil houden! Wat ik weiger omdat ik nog niet wist hoe erg alles was. 

Publicaties:

 • Mens en Organisatie in beweging   – Homines et opera in motu
 • Management Development Centre, Nijenrode University, Advanced Management Program, AMP4, november 1992
 • Zakenspiegel oktober 1995
 • Zakenspiegel december 2000
 • Commerciële Club Friesland december 2001
 • ‘Vechten tegen het onbekende’ autobiografie over ‘het misdrijf van de eeuw’ of ‘The Dutch Queengate’.

Profiel

Profiel volgens tests: ondernemend, durf, sterk analytisch en organiserend vermogen, ruim boven gemiddeld intelligent, creatief en open voor nieuwe dingen, flexibel en gevoel voor mensen en non verbaal gedrag. Highly sensitive person. Positieve (te) kijk naar mensen en (was) altijd bereid om anderen te helpen.

Levenswerk ‘Vechten tegen het onbekende’ digitaal te koop met 20% inzage via: 

In januari 2004, als rechtstreeks gevolg van de meedogenloze doofpot en politieke samenzwering waarbij ‘De Kroon’ betrokken is en zijn 80 tot 100% arbeidsongeschiktheid, gestopt met alle normale activiteiten gezien het ‘overweldigende’ gebeuren met een doofpot en samenzwering die volstrekt uniek is in de geschiedenis van Nederland en ver daarbuiten. Zelfs de beroemde Dreyfuss- affaire valt in het niet bij deze Hans Smedema-affaire! Hans Smedema en zijn vrouw blijken het slachtoffer van de meest gruwelijke doofpot affaire en samenzwering uit de geschiedenis van Nederland en vermoedelijk zelfs wereldwijd gezien de omvang en gruwelijkheid.

Huidige activiteit is het volledig reconstrueren van zijn leven in een autobiografie vanuit de invalshoek van de gruwelijke en groteske samenzwering en doofpot tegen Hans Smedema en zijn arme vrouw door familie, medici, overheid en Staat der Nederlanden, en zelfs Koninklijk goedgekeurd. En volgens hsn is daarbij het Nederlandse volk als geheel bedrogen, wat de werkelijke verborgen reden van deze gruwelijke doofpot is!

Het autobiografisch dagboek is genaamd ‘Vechten tegen het onbekende’ en bestaat uit vier delen in drie versies, Onderzoeksversie 1200 pagina’s, Romanversie 600 pagina’s voor de Boekhandel en korte Filmversie 200 pagina’s:

 1. Deel 1 – Gruwelijk bedrogen, beschrijft zijn leven tot in maart 2000 zijn geheugen met onbegrijpelijke flarden begon terug te komen. Status:  Onderzoeksversie klaar en voor onderzoekers gratis digitaal beschikbaar via pages 7.0 Besloten files. Publieke versie ook uitgegeven via Smashwords zie link. Ook in het Engels.
 2. Deel 2 – Onmogelijke Flashbacks, zijn leven van maart 2000 tot januari 2004, wanneer volstrekt onnodig volledig arbeidsongeschikt raakt als gevolg van de gruwelijke doofpot.  Status: Onderzoeksversie klaar en digitaal beschikbaar. Publieke versie ook uitgegeven. Ook in het Engels.
 3. Deel 3 – Verstoten door Nederland, zijn leven van januari 2004 tot Januari 2008, ligt nu klaar en digitaal beschikbaar via link boven. Vertaling Engels volgt eind juli 2011.
 4. Deel 4 – J’Accuse, leven van 2008 – 2014, grotendeels klaar en al deels beschikbaar via Posts en Pages in deze Blog. Spoedig beschikbaar, maar wacht op ontknoping.
 5. Deel 5 – Hoe het afliep en wat er voor nodig was allemaal. Educatief over mind control en hersenspoelen.

Filmversie van 600 – 700 pagina’s pas na ontknoping klaar. Zie Book & Film Proposal.

No tags for this post.